První DLC pro Far Cry 5 nás vezme do Vietnamu už příští měsíc
Far Cry 5 Novinka První DLC pro Far Cry 5 nás vezme do Vietnamu už příští měsíc

První DLC pro Far Cry 5 nás vezme do Vietnamu už příští měsíc

Yurris CZ

Yurris CZ

11
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Wendell "Red" Redler se stane hrdinou našeho válečného příběhu z Vietnamu.

Reklama

Ubisoft dává hráčům možnost uniknout z náboženskými fanatiky prošpikovaného Hope County. Prvním ze tří DLC pro Far Cry 5 nese název Hours of Darkness (Hodiny temnoty) a zavede nás do atraktivního děje - válka ve Vietnamu. Wendell "Red" Redler je nebojácný hrdina, do jehož kůže se vžijeme a probojujeme se celou akcí. Hlavním cílem bude zachránit naše válečné parťáky ze spárů Vietkongu.

Celé přídavné dobrodružství bude hratelné i v co-op režimu. Tvůrci dále slibují nové vybavení, zbraně a schopnosti přizpůsobené danému období. Jako bonus budou zpřístupněny dva různé režimy pro hraní, odemknou se po dokončení módů Survivor a Action Movie. Pokud patříte mezi fanoušky multiplayerového Arcade, tak se můžete těšit na nové vybavení v duchu vietnamské války.

Po vietnamském válečném příběhu bude následovat rozšíření Lost on Mars (červenec) a Dead Living Zombies (srpen). Hours of Darkness vychází 5. června pro PlayStation 4, Xbox One a PC. Pro majitele Season Passu bude zdarma, zakoupit půjde rovněž zvlášť s cenovkou okolo 265 korun českých.


Far Cry 5 můžete zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a GameExpre.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama