Dying Light Novinka První Dying Light uzavírá svou podporu definitivní edicí

První Dying Light uzavírá svou podporu definitivní edicí

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ta obsahuje základní hru i veškerý dodatečný obsah.

Reklama

Společnost Techland v roce 2015 vydala první díl své nové parkourové zombie série Dying Light (dobovou recenzi si můžete připomenout zde), který podporovala nádherných sedm let, kdy se hráči dočkali mnoha dodatečných balíčků, ale také různých updatů.

Nicméně každá podpora musí jednou skončit, čemuž se stalo právě nyní. Avšak aby to bylo v pořádném stylu, tak autoři titulu dávají sbohem skrze vydání Dying Light: Definitive Edition, která je nyní dostupná pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S, zatímco pro Nintendo Switch dorazí později.

Tato edice v sobě skrývá základní hru a veškerý obsah, který vyšel v průběhu let, tudíž se můžete těšit z celkově 26 DLC.

Edici navíc aktuálně na většině platforem můžete pořídit až v 70% slevě, což z ní dělá věru příjemnou koupi. Pokud ale již patříte k majitelům platinové edice, tak upgrade na tuto verzi máte zdarma.

Jako příjemný bonus si posléze vývojáři připravili bezplatné uvolnění DLC Harran Tactical Unit pro všechny majitele základní hry.

Každopádně jsme zároveň byli ujištěni, že se ve hře stále budou střídat dříve uvedené eventy, které si mohou hráči opět užívat.

Autoři poté děkují všem fanouškům za přízeň a jejich nadšení, přičemž se těší na podporu letos vydaného druhého dílu, který taktéž bude obohacován skrze různá placená DLC, ale i bezplatné aktualizace, a to minimálně po dobu pěti let.

Ten je dostupný pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama