První Dying Light vyšel v kompletní "platinové" edici
Dying Light Novinka První Dying Light vyšel v kompletní "platinové" edici

První Dying Light vyšel v kompletní "platinové" edici

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Všechen dosud vydaný obsah v jednom balíčku.

Reklama

Techland tento týden v první řadě zveřejnil nové materiály a přesné datum vydání očekávané akce Dying Light 2, kterou si budete moci vychutnat i s českou lokalizací. Blížící se vydaní druhé dílu představuje dobrý důvod k návratu či prvnímu vyzkoušení dodnes ceněného úvodního dílu z roku 2015.

Právě pro hráče, kteří dosud s jedničkou neměli tu čest, je určena nově vydaná platinová edice. Ta kromě základní hry obsahuje všechny dosud vydané DLC, kterých je skutečně požehnaně. Vývojáři ostatně první Dying Light pravidelně zásobovali novým obsahem několik let až do dnešních dnů. Za pozornost stojí například rozsáhlý datadisk The Following.

Dying Light: Platinum Edition je aktuálně k dispozici ve slevě za 25 eur ve verzích pro PC (Steam, GOG), PlayStation 4 a Xbox One. Díky zpětné kompatibilitě ale nabídka platí i pro konzole PS5 a Xbox Series X/S. Hráči na PS4 a PS5 musí mít pro uplatnění slevy zakoupené předplatné PlayStation Plus. V opačném případě za hru zaplatí plných 100 eur. Máte chuť vrátit se do světa prvního Dying Lightu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama