První info o příběhu nového Spider-Mana
Spider-Man: Edge of Time Novinka První info o příběhu nového Spider-Mana

První info o příběhu nového Spider-Mana

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

Ohlášení nového dobrodružství pavoučího muže provázelo mnoho otazníků, přičemž alespoň část z nich se studio Beenox pokusilo odmazat na letošním WonderConu.

Reklama

Takže předně, Edge of Time nemá s Shattered Dimensions pranic společného. Jde o samostatný díl, který si ze zmíněné hry vypůjčil tak maximálně dabéry.

Podle všeho se můžeme těšit jak na Joshe Keatona (Ultimate Spider-Man v Shattered Dimensions), jenž se zhostí role Amazing Spider-Mana, tak na Christophera Daniela (Noir Spider-Man), který bude hrát 2099.

Co se příběhu týče, ten prý počítá se "zlým vědcem", jenž se z roku 2099 vrátí zpět v čase aby zabil Petera Parkera, což bude mít neblahý vliv na časovou osu.

Spider-Man 2099 je proto nucen skočit do stroje času, varovat sebe sama a společnými silami začít pracovat na zvrácení neradostné budoucnosti.

Jednotlivé časové linky by přitom měli být úzce provázány a kdykoliv tak Amazing Spider-Man kupříkladu něco zničí, tatáž věc zmizí i v univerzu 2099.

Prezentováno to bylo na prototypu robota, kterého Amazing rozmlátí na součástku a ten se tak kompletně vypaří ze světa 2099.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama