První informace o Godfall
Godfall Novinka První informace o Godfall

První informace o Godfall

Michal Jonáš

Michal Jonáš

11
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Multiplayerová fantasy rubačka vyjde také na PC.

Reklama

Godfall se jako startovní hra pro PlayStation 5 představil před pár dny úvodním trailerem. Nyní už jsou známy první konkrétnější informace o tomto titulu. Jestli se nemýlím, tak je to vlastně úplně první oficiálně oznámená exkluzivní hra na herní stanici nové generace.

Godfall je fantasy mlátička z pohledu třetí osoby a s RPG prvky, zaměřená na sbírání kořisti, kterou si můžete klidně představit jako Borderlands převlečené do fantasy kabátku. Spoluautory hry jsou kromě nově založeného studia Counterplay Games z Kalifornie také vývojáři z Gearbox Software, který poslouží také jako vydavatel. Vývoj částečně financuje specializovaný videoherní fond Kowloon Nights.

 

První informace o Godfall

 

Průzkumu prostředí nemá být mnoho, takže z toho můžeme usuzovat, že lokace nebudou tak rozlehlé jako v posledních Borderlands 3. Místo toho se má Godfall daleko více zaměřovat na neustávající bitky na blízko pomocí obrovské škály chladných zbraní, jež budete sbírat a modifikovat. Zdejší zasazení tvůrci uvádějí jako „bitvu hrdinských rytířů ovládající tajemnou magii v dávno zapomenutých říších”.

Hrát lze sólo, nebo až ve třech v online kooperaci. Zatím se Godfall tváří jako ryzí online multiplayerovka, pročež byly oznámeny režimy hraní PvE a PvP. O nějaké singleplayerové kampani se zatím mlčí. Godfall, který se vyvíjí na základě nejnovější verze Unreal enginu 4.24, vyjde před Vánoci 2020 pro PC (Epic Game Store) a PS5.

 

První informace o Godfall

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama