První informace o nové hře Everwild
Everwild Novinka První informace o nové hře Everwild

První informace o nové hře Everwild

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Porozumějte zvířatům v novém dobrodružství od autorů Sea of Thieves.

Reklama

Na akci X019 současné dvorní studio konzole Xbox, anglické Rare, ve světové premiéře ukázalo svoji zcela novou herní značku Everwild, jak jsme již informovali. Rare minulý rok vydali Sea of Thieves, jinak je toto studio známé hlavně různými hrami pro Kinect a sériemi Donkey Kong a Viva Piňata. Everwild je ve fázi začátku vývoje, takže mluvit o termínu vydání je předčasné, ale dříve než přespříští rok to nebude, jak prohlásil výkonný producent této hry Louise O'Connor.

Hra je zasazena do krásného, barevného a živého světa zřejmě mimo naši planetu, který je plný roztodivných živočichů. Ti zde žijí ve vzácné symbióze. Everwild se bude odehrávat za dne i v noci, přičemž první trailer ukazuje šamany, za něž možná budete hrát, kteří stopují a hledají různé životní formy na této podivné planetě, přičemž se s nimi chtějí pro nějaký účel propojit. Podle mála střípků, co zatím vypustili tvůrci, to vypadá na poklidnou až snovou dobrodružnou hru v zajímavém světě.

 

První informace o nové hře Everwild

 

Když se novináři na akci X019 Louise O'Connora zeptali, o čem Everwild vlastně bude, trochu tajemně se zasnil: „Blaženě se potulujete po krásných pastelově barevných loukách a jemně šumícím lesem, když z vašich kroků vyděšení hlodavci prchají do všech směrů. Na chvilku se zastavíte, abyste se uklidnili majestátem nedotčené přírody hladící každý z vašich panenských smyslů, když vás najednou zaujme šeptající vítr. Zadržujete dech, zavřete oči a zacílíte pouze na zvuk. Postupně se šepot stává jasnějším, když odfiltrujete veškerý lesní šum, až nakonec konečně rozeznáte ozvěnu jako slova svého mluveného jazyka...”

Co už je jasné, že se jedná o exkluzivní titul pouze pro Windows 10 a Xbox One, jenž se hned při vydání zařadí do služby Xbox Game Pass pro obě platformy.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama