Paragon Novinka První MOBA od Epicu Paragon se vrací

První MOBA od Epicu Paragon se vrací

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

4
Platformy Windows PC

Testování započne už příští měsíc.

Reklama

Paragon je free-to-play TPS MOBA, kterou společnost Epic vypustila ještě před tím, než nasadila Fortnite a udělala s ním díru do světa. V tomto případě moc úspěšná nebyla a tak svůj výtvor po čase stáhla. Nyní se však jedna z prvních TPS MOBA her vrací opět na scénu pod novým názvem. Paragon: The Overprime vám dá k dispozici 27 postav, v jejichž kůži se budete moci pustit do boje na bojišti, které vychází z tradičního MOBA konceptu. Škála postav vám ovšem má umožnit aplikovat v boji rychlejší strategie. O eliminace tu tím pádem nikdy nebude nouze.

Opravdu zajímavým je v tomto případě fakt, že kromě Epic Games Store míří Paragon: The Overprime také na Steam. Hlavním důvodem tohoto kroku je fakt, že za ním stojí vývojáři z Netmarble F&C Team SoulEve. Samotný titul už tím pádem nemá se známou společností, která stojí za Fortnite prakticky nic společného. Tak snad se tvůrcům start jejich značky vydaří lépe, než jejím původním majitelům.

Předběžný přístup Paragon: The Overprime odstartuje na PC už 8. prosince 2022 na PC. Vyloučeno není, že by po vydání finální verze hra zamířila také na konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama