První podrobnosti o FIFA 19
Novinka První podrobnosti o FIFA 19

První podrobnosti o FIFA 19

Inzerce

Inzerce

Datum vydání, Liga mistrů, dynamické počasí, rychlá změna taktiky a chyby rozhodčích.

Reklama

Placený článek: V síti se neustále objevují nové podrobnosti o vydání FIFA 19 od EA Sports. V tomto článku jsme se rozhodli shromáždit nejkomplexnější a nejaktuálnější informace o jednom z nejvíce očekávaných vydání tohoto roku.

Datum vydání

Přesné datum vydání FIFA 19 je dnes stále neznámé, ale předpovídá se, že hra, podle tradice, dostane do prodeje na samém začátku podzimu a bude k dispozici na všech aktuálních platformách: PC, Xbox One i PlayStation 4.

Liga mistrů

V listopadu loňského roku skončila dohoda mezi studiem Konami a UEFA, podle níž byla Liga mistrů exkluzivně série PES. Kolují zvěsti, že tento kontrakt nebude prodloužen a existuje velká pravděpodobnost, že licencovaná Liga mistrů bude zařazena již do FIFA 19.

Dynamické počasí

V tisku se objevila informace, že vývojáři FIFA 19 plánují přidat do hry dynamické počasí, které se bude měnit přímo během zápasu. To znamená, že když začnete hru při slunečném počasí, můžete jej ukončit již při přívalovém dešti. Při tom bude počasí hodně ovlivňovat hru. Při dešti bude těžší běhat po hřišti, hráči se začnou často dopouštět chyb při přihrávkách, a zvýší se pravděpodobnost zranění se.

Rychlá změna taktiky

Již teď FIFA umožňuje provádět střídání a měnit varianty chování týmu, aniž byste museli jít do nastavení hry. U FIFA 19 se zjeví řada nových možností, například výběr taktického schématu a změny linie obrany. Tyto novinky jsou zaměřeny na zkrácení pauz během hry a zvýšení jejího tempa.

Chyby rozhodčích

Rozhodcovské chyby jsou jedním z těch nejdůležitějších aspektů fotbalu, které přeměňuje hru ve skutečné show. Rozhodčí FIFA jednají dnes bezchybně: zachycují jen reálné postavení mimo hru a nevěnují pozornost simulaci. Kolují zvěsti, že se v FIFA 19 začnou rozhodčí dopouštět chyb. Tento parametr bude možné odpojit v nastavení hry.

Více informací o FIFA 19 bude k dispozici na Electronic Entertainment Expo 2018, která se uskuteční v Los Angeles ve dnech 12. až 14. června 2018.

První podrobnosti o FIFA 19
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama