Wasteland 3 Novinka První příběhové DLC pro Wasteland 3 v červnu

První příběhové DLC pro Wasteland 3 v červnu

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Zachraňovat budeme tovární komplex Steeltown.

Reklama

Oblíbené pokračování taktického RPG od vývojářů z inXile Entertainment, Wasteland 3, se dočká první příběhové expanze. Ta nese název The Battle of Steeltown a hráči si ji budou moct zahrát 3. června, přičemž vyjde na platformy PC, Xbox One a PlayStation 4. V případě PC je možné DLC pořídit skrze Steam či GOG. Battle of Steeltown přijde krátce po vydání nového patche, který přináší některé nové funkce.

V DLC Battle of Steeltown se vydáme do továrního komplexu Steeltown, vyrábějícího veškerou energii, která udržuje Colorado v chodu. S dodávkami se ovšem něco děje a vůdkyně Steeltownu, Abigail Markham, přináší jenom výmluvy. Spustí se vyšetřování, které nakonec povede k stávkujícím dělníkům, či banditským nájezdům.

Battle of Steeltown rozšiřuje základní hru o nové nepřátele, zbraně, brnění, či místa. Taktické boje se dostávají do nových výšin s novými mechanikami, jako jsou ničivé telegrafické útoky, elementární štíty a nesmrtící zbraně. Hráči si budou moct DLC zahrát samostatně nebo v kooperaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama