První Red Dead Redemption si můžete obstojně zahrát i na PC
Red Dead Redemption Novinka První Red Dead Redemption si můžete obstojně zahrát i na PC

První Red Dead Redemption si můžete obstojně zahrát i na PC

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Xbox Xbox 360

Digital Foundry si posvítilo na poslední verzi emulátoru.

Reklama

První Red Dead Redemption se navzdory různým náznakům a spekulacím nikdy na počítače oficiálně nepodívalo. Jedinou možností, která vám umožní hru spustit na PC, proto nadále představují neoficiální emulátory. Na poslední verzi emulátoru s názvem Xenia si nově posvítili techničtí specialisté z Digital Foundry, kteří zjistili, že hra dokáže skrze tento emulátor běžet překvapivě obstojně. Xenia emuluje verzi pro Xbox 360 a navrch přináší odemčený framerate i podporu vyšších rozlišení.

Samotní zástupci Digital Foundry proto o tomto emulátoru ve svém videu hovoří jako o neoficiálním remasteru. Jednou z výrazných nevýhod emulátorů zůstává vysoká hardwarová náročnost, která se nevyhnula ani emulovanému Red Dead Redemption. Pokud však vlastníte výkonnější stroj, tak byste s plynulých chodem hry neměli mít až takový problém. Majitelé slabšího hardwaru poté mohou sáhnout ke snížení rozlišení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama