První ročník LYNX LAN Tour se završí již 21.9. pražským turnajem
Novinka První ročník LYNX LAN Tour se završí již 21.9. pražským turnajem

První ročník LYNX LAN Tour se završí již 21.9. pražským turnajem

Redakce

Redakce

3

Série LAN turnajů na herních kompech LYNX, která v České republice probíhá od konce srpna, si mezi hráči brzy získala skvělé jméno.

Reklama

Doposud proběhly čtyři akce, přičemž ta poslední ve Veselí nad Lužnicí, ve spolupráci s místní prodejnou VTRcomp.cz, přitáhla takovou pozornost, že turnaj byl zaplněn do posledního místa!

O projektu LYNX LAN Tour jsme Vás již informovali několikrát. Herní kompy LYNX ve spolupráci s několika místními IT prodejnami organizují po celém Česku sérii LAN turnajů ve dvou hrách - Call of Duty: Modern Warfare a Trackmania Nations. Po velmi jednoduché registraci na www.LYNXLANTour.cz je vstupné zdarma a ceny pro vítěze jsou více než motivující, posuďte sami: Full-HD monitor Samsung a grafická karta MSI Gaming! Doposud uskutečněné akce LYNX LAN Tour měli perfektní odezvu hráčů.

"Bylo to super dobrá organizace, žádný chaos a na tak malý turnaj super ceny.. Rozhodně bych si to zopakoval!" je jen jedna z mnoha pozitivních zpráv, které chodí na FaceBook stránku PC LYNX. I vy máte poslední možnost se tento rok zúčastnit LYNX LAN Tour! Registrujte se na www.LYNXLANTour.cz a přijeďte 21.9.2013 do Prahy na turnaj ve spolupráci s IT ESCAPE Expert! Opět se bude hrát o grafickou kartu MSI Gaming a monitor Samsung! Více informací se dozvíte na webu www.LYNXLANTour.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama