Destruction AllStars Novinka První sezóna do Destruction AllStars dorazí v příštím týdnu

První sezóna do Destruction AllStars dorazí v příštím týdnu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 5

Nabídne novou postavu a časem i herní režim.

Reklama

Arkádové destrukční závody Destruction AllStars jste mohli do 6. dubna získat se službou PlayStation Plus zdarma, a tím se vrhnout do frenetických zápasů, kde pořád něco vybuchuje.

Autoři následně slíbili, že titul budou i nadále podporovat za pomoci sezón, kdy první z nich se jmenuje Hotshots a do hry dorazí 5. května.

Ta přinese několik novinek, mezi nimiž je třeba nová postava, kterou se stala Alba, která pochází ze Skotska a jejím poznávacím znakem je hi-tech brnění. Tato postava bude řídit vozidlo s názvem Claymore, které oplývá nebezpečným laserem.

První sezóna do Destruction AllStars dorazí v příštím týdnu

Takováto podobná sezóna se ovšem přirozeně nemůže obejít bez své vlastní formy battle passu, která se zde jmenuje AllStar Pass. Ten nabídne 100 úrovní odměn, jako jsou různé skiny či emoty, jenž odemykáte sbíráním sezónních bodů (hraním zápasů a plněním výzev).

Cena prémiové verze propustky je 1000 Destruction Points (1100 Destruction Points vás vyjde na 269 Kč), ale existovat bude i bezplatná varianta.

Zhruba v polovině sezóny také dorazí nový herní režim - Blitz, v němž se utká 12 hráčů, kteří budou rozděleni do čtyřech týmů po třech. Zápasy v tomto módu budou děleny do jednotlivých kol, kdy v každém z nich si hráči musí vybrat novou postavu.

První sezóna do Destruction AllStars dorazí v příštím týdnu

První sezóna pak časem přivítá i fotorežim, jenž poslouží pro naše kreativní choutky.

V náhledu naleznete oficiální ukázku.

Titul zakoupíte v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama