První sezóna hry MultiVersus se opozdí
MultiVersus Novinka První sezóna hry MultiVersus se opozdí

První sezóna hry MultiVersus se opozdí

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Také bylo odloženo vydání nového zápasníka.

Reklama

O tom, že nová bojovka MultiVersus od celku Player First Games není vůbec špatnou záležitostí, se můžete již nyní dočíst v naší recenzi, kde si odnesla opravdu příjemných 8 bodů z 10 a verdikt:

"Výborný Brawler, který sází na opravdu silnou licenci. Ideální hra na párty s kamarády, která dokáže pocuchat vaše nervy, ale také přináší skvělou porci zábavy. Potenciál je v případě Multiversus velký a pokud tvůrci neusnou na vavřínech, čeká hru slibná budoucnost. Zážitek kazí pouze malý počet map, zdlouhavé načítání a předražené skiny postav."

Každopádně titul se stále nachází v otevřené betě, která funguje spíše jako soft-launch, avšak na první sezónu si hráči ještě nějakou chvíli museli počkat, kdy měla dorazit 9. srpna.

Avšak nakonec ono čekání bude o něco delší, jelikož tvůrci na oficiálním Twitteru oznámili odložení jejího vydání, kdy prozatím nebylo prozrazeno nové datum (autoři ho budou sdílet jakmile to půjde).

Bohužel se však odložení týká i nového zápasníka, jímž měl být Morty z populárního seriálu Rick a Morty.

Nicméně stále platí, že první sezóna přinese nový Battle Pass, jeho cena bude 950 Gleamium, což je zhruba 9,99 USD, tedy 250 Kč, a nabídne 50 úrovní odměn (aktuální nabízí 15 úrovní).

Během vydání první sezóny se navíc hráči nemusí bát toho, že by přišli o svůj dosavadní postup, jelikož ten jim zůstane.

MultiVersus si již nyní můžete zdarma zahrát v rámci otevřené bety na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama