První trailer a nové informace z Assassin’s Creed 3
Novinka První trailer a nové informace z Assassin’s Creed 3

První trailer a nové informace z Assassin’s Creed 3

Daniel Kremser

Daniel Kremser

45

Ubisoft prostřednictvím tiskové zprávy potvrzuje dříve uniklé informace včetně oficiálního data vydání a mluví se i o sběratelské edici.

Reklama

Nejdůležitější je asi datum vydání, které bylo stanoveno na 31. října 2012 pro PlayStation 3 a Xbox 360. Datum vydání PC a Wii U verze bude prý upřesněno později.

V oficiální tiskové zprávě stojí, že PC verze vyjde 31. října 2012 (stejně tak na -eshopu Ubisoftu). Jen v traileru nalezneme, že datum vydání PC verze bude upřesněno.

Na hře momentálně pracuje Ubisoft Montreal spolu s šesti dalšími studii po celém světě a slibován je dosud ten nejbombastičtější zážitek. Všechna lákadla třetího dílu najdete v našem obsáhlém preview.

V Ubisoftu také trošku poupravili pojmenování herního enginu a Assassin’s Creed III tak poběží na Ubisoft-AnvilNext enginu, který slibuje unikátní ztvárnění jak přírodních scenérií, tak i živoucího koloritu dobových měst New York a Boston.

Novinkou, kterou zpráva přináší, je existence sběratelské edice, která bude dostupná v Evropě, Africe a na Blízkém Východě. Její obsah bude odtajněn koncem března!

"Assassin Creed III nabízí nejexpanzivnější prostředí, jaké se v sérii kdy objevilo, společně s novým vzrušujícím hrdinou a exponenciálně více herními vlastnostmi," řekl Yves Guillemot, generální ředitel společnosti Ubisoft. "Ať už jste dlouholetý fanoušek Assassin Creed, nebo se s Asasíny potkáváte poprvé, budete žasnout nad nekončícím rozsahem herních možností i celého prostředí jaké Assassin’s Creed III nabídne."

Závěrem jsme se dozvěděli, že zahraniční obchody nabízí k předobjednávkám hry sběratelský steelbox zdarma. Uvidíme, zda se dostaneme také k nám do České a Slovenské republiky.

Níže se můžete podívat rovněž na netrpělivě očekávaný první trailer, kde nechybí souboj s tomahawkem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama