První týden ve World of Warcraft: Shadowlands
World of Warcraft: Shadowlands Novinka První týden ve World of Warcraft: Shadowlands

První týden ve World of Warcraft: Shadowlands

David Bernard

David Bernard

7
Platformy Windows PC Apple Mac

Cože? To už je pondělí?

Reklama

Tak přesně tuto otázku si pokládám. Od spuštění nejnovějšího datadisku k World of Warcraft - Shadowlands, uběhl téměř týden. Má denní rutina spočívala ve zhruba pěti hodinách spánku a hodiny na jídlo. Zbytek času jsem trávil levelováním postavy a sbíráním co nejlepšího vybavení. Co se mi podařilo a jak na mne Shadowlands zatím působí? O tyto letmé dojmy se s vámi rád podělím. Můžete si tak zkrátit čekání na recenzi, kterou pro vás připravujeme.

Aktuálně trpím značným spánkovým deficitem. Za posledních šest dní jsem v nových zónách strávil zhruba osmdesát hodin. A ani minutu jsem se nenudil. Moje hlavní postava je Beast Mastery Hunter, kterého hraji již čtvrtým datadiskem. Jakmile jsem během prvního dne, přesněji v odpoledních hodinách, dosáhl maximálního šedesátého levelu, nastal čas vybrat si, ke kterému ze čtyř covenantů se přidám. Zvolil jsem příslušnost k obyvatelům Ardenwealdu - magického lesa plného víl a druidů, který svým designem silně připomíná Oriho. Po úvodních úkolech pro mé nové známé, jsem se jal sbírat vybavení.

Za posledních šest dní jsem v nových zónách strávil zhruba osmdesát hodin.

Postupně jsem prošel všechny dungeony na heroickou a následně mytickou obtížnost. Podařilo se mi získat relativně vysoký počet itemů a nyní se nacházím na sedmém místě na Drak´thulu, kde hraji. Fajn pocit. Jakmile jsem získal více síly, vydal jsem se do Torghastu - rogue like věže, která je velice významným herním prvkem, a to zvláště v případě, že se chystáte vyrábět legendární výbavu. Když už jsme u těch legendárních sil, tak abych získal svoji vysněnou, musel jsem projít daný dungeon, ve kterém je ji možné získat, šestadvacetkrát. Ano, byl to grind, ale nakonec padla! A získal ji dokonce i další kolega lovec. Denně se také vracím do endgame lokace The Maw, kde plním limitované úkoly. Samozřejmostí jsou i world questy na zvyšování reputace a sbírání surovin. Vyleveloval jsem také druhou postavu - Protection Paladina, se kterým hodlám pomáhat přátelům, kteří ve Shadowlands nemají možnost trávit tolik času jako já.

První týden ve World of Warcraft: Shadowlands

Ve výsledku jsem nadmíru spokojen a dlouho jsem se u startu datadisku tolik nebavil. Popravdě nestíhám a nevím co dřív. S Paladinem chci nasbírat vybavení ještě před týdenním resetem, ale moc v to nedoufám. Hru pilně a zevrubně testuji, abychom vám brzy mohli přinést kompletní recenzi. Jedno vám ale prozradím hned. Můj dojem ze startu datadisku je mnohem lepší, než tomu bylo u předchozího Battle for Azeroth. Můj Paladin se nicméně cítí asi takto:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama