První ukázka z hraní One Piece: World Seekeru
One Piece: World Seeker Novinka První ukázka z hraní One Piece: World Seekeru

První ukázka z hraní One Piece: World Seekeru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Konečně se můžeme podívat na gameplay z otevřeného světa univerza One Piece!

Reklama

Bandai Namco během výstavy Taipei Game Show 2018 konečně ukázalo v běhu otevřený svět hry One Piece: World Seeker. Jde o osm minut dlouhý záznam z hraní na konzoli PlayStation 4, ve kterém jsou nám prezentovány základy ovládání a možnosti, co všechno můžeme s Luffym provádět. V ukázce jsou vidět způsoby pohybu, jednoduchých útoků, rozhovory s NPC a třeba pohyb pomocí Gomu Gomu no Pistole. Ten je podle mne hodně podařený a vypadá daleko lépe, než třeba v One Piece: Unlimited World Red.

One Piece: World Seeker bude vydán celosvětově ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC někdy v tomto roce, ale v Japonsku bude k mání pouze verze pro PlayStation 4. Podle tvůrců má jít o nejambicióznější hru ze světa One Piece, jaká kdy byla vytvořena. Doposud šlo většinou o nějaké bojovky nebo Warriors hry, které sice vycházely z příběhu mangy a anime, ale občas se objevily i hry mimo seriál. Setkat se s One Piece ale můžete na mobilních zařízeních, kde jde ale opět nějakým způsobem o boj s oblíbenými postavami.

One Piece: World Seeker má být ale jiný. Vžijete se do role Luffyho, který bude prozkoumávat a bojovat v otevřeném světě bez zdržování s načítáním jednotlivých lokací. Budete moci navštívit plno hradů, měst, pláží a dalších vzrušujících a rozmanitých lokalit.

Zdroj: Dualshockers

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama