První záběry z multiplayeru CoD: Black Ops
Call of Duty Novinka První záběry z multiplayeru CoD: Black Ops

První záběry z multiplayeru CoD: Black Ops

Roman Bičan

Roman Bičan

13

V multiplayeru Call of Duty: Black Ops budeme moci sledovat nepřátelské hráče pomocí špionážní kamery nebo vyhodit do vzduchu helikoptéru pomocí kuše.

Reklama

Na letošním veletrhu E3 nám Activision odprezentoval několikaminutové záběry ze singleplayeru sedmého dílu Call of Duty s podtitulem Black Ops. Nyní však bylo vypuštěno zcela zajímavější video, které ukazuje vůbec první záběry z multiplayerové části této veleočekávané hry. Po prvním zhlédnutí zjistíme, že Treyarch se do žádných velkých změn nepouští. Přesto se můžeme těšit na několik novinek a vylepšení, které multiplayer vyzdvihnou ještě o něco výše.

Již na samotném začátku gameplay traileru lze zpozorovat první novou věcičku - pod ruce se nám dostane kamerka, kterou budeme moci umístit kdekoliv na mapě a pak díky ní sledovat pohyb nepřátel v dané části mapy. Zjistíme, kde se protivník právě nachází a díky momentu překvapení jej snadno vyřídíme. Dalším udělátkem k užitku se stane malé ovladatelné autíčko, které s sebou veze výbušninu. Po vzoru kamikadze tak zaskočíme znepřátelené hráče.

Zajímavě působí i kuše, jejíž projektil je složen z výbušnic. Dále nás čeká podpora helikoptéry, řízená střela a samozřejmě letecký nálet.

Multiplayer bude rychlý, výbušný a plný menších vylepšení. Fanoušci si nepochybně přijdou na své. Více podrobností se dozvíme 1. září, jak informuje teaser trailer.

Call of Duty: Black Ops vyjde pro PC, PS3, Xbox 360, Wii a DS již 9. listopadu 2010.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama