NBA 2K22 Novinka První záběry z next-gen verze NBA 2K22

První záběry z next-gen verze NBA 2K22

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Pokochat se můžete realistickými obličeji a vylepšenými animacemi.

Reklama

Už poměrně dlouhou dobu bývá tradicí, že ty největší sportovní hry, jako FIFA či NHL od EA a NBA od 2K, vychází každoročně s různými menšími i většími úpravami.

A právě nový ročník posledního jmenovaného dorazí už za pár dní, kdy má přinést různé dodatečné novinky, jako jsou sezóny, přidávající pravidelně nový obsah; vylepšená kariéra za ženskou hráčku, která by se měla více přiblížit té v MyCareer; úpravy na samotném hřišti při útoku i obraně a samozřejmě také dodatečné změny v režimech MyTeam a samotném MyCareer.

První záběry z next-gen verze NBA 2K22

Každopádně jen pár dnů před vydáním dorazila první gameplay ukázka, zachycující záběry z next-gen verze hry, tedy té varianty pro Xbox Series X/S a PlayStation 5 (PC opět bude vycházet z verze pro staré konzole). Ta následně opět dává hlavně na odiv realistické obličeje hráčů a propracované animace.

Během dnešního dne by navíc měl vyjít nový Courtside Report, jenž více do hloubky probere změny v hratelnosti.

Vydání plné verze můžeme očekávat 10. září na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Předobjednávku vytvoříte v Xzone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama