Prvních 12 minut z filmu Kingsglaive: Final Fantasy XV
Final Fantasy XV Novinka Prvních 12 minut z filmu Kingsglaive: Final Fantasy XV

Prvních 12 minut z filmu Kingsglaive: Final Fantasy XV

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Nabízíme vám malou ochutnávku z chystaného CG filmu.

Reklama

Po poslední zprávě, týkající se odložení vydání hry Final Fantasy XV, vám nabízíme malou kompenzaci v podobě prvních 12 minut doprovodného CG filmu Kingsglaive: Final Fantasy XV.

Kingsglaive: Final Fantasy XV bude bohužel k vidění pouze ve vybraných kinech (u nás snad do kin ani nepůjde) 19. srpna. Následně má od 30. srpna dojít k digitální distribuci snímku a od 4. října bude v prodeji na Blu-ray a DVD.

Magické království Lucis je domovem posvátného Crystalu, ale zájem má o něj také říše Niflheim, která se nezastaví vůbec před ničím. Díky tomu již velmi dlouho zuří mezi oběma zeměmi válka.

Král Regis (Sean Bean) z říše Lucis posílá elitní skupinu vojáků Kingsglaive. Nyx Ulric (Aaron Paul) a jeho věrní se zastaví před korunním městem Insomnia a snaží se zastavit neúprosný pokrok císařské armády Niflheimu.

Před drtivou vojenskou sílou říše ale může král Regis zachránit své království jen tím, že přijme nabízené ultimátum. Musí podstoupit všechny své země mimo korunovačního města. Díky tomu také znovu uvidí svého syna prince Nocta, lady Lunafreyu, bývalou princeznu Tenebrae (Lena Headey), kteří jsou v současné době v zajetí Niflheimu. Ačkoli sám král připouští, že pokud bude chtít říše dosáhnout svých cílů, tak se zřejmě nezastaví vůbec před ničím. Jediní, kdo jim v tom nakonec může zabránit, jsou Kingsglaive.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama