PS Store bude mít na PlayStationu 5 wishlist
Novinka PS Store bude mít na PlayStationu 5 wishlist

PS Store bude mít na PlayStationu 5 wishlist

Ondřej Partl

Ondřej Partl

15
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Konečně se dočkáme žádané funkce.

Reklama

PlayStation Store nedávno prošel rozsáhlou proměnou, kdy se celá jeho podoba výrazně změnila (do víceméně dlaždicové podoby), kdy i díky zvolené paletě barev je daleko více podobný prostředí chystané konzole PlayStation 5.

Společně s touto změnou však došlo k odebrání wishlistu, jenž byl přítomen na webové verzi obchodu, což byl krok, jenž nebyl úplně pozitivně přijat.

PlayStation nicméně na tuto funkci stále myslí, kdy díky vypršenému embargu na samotnou konzoli PlayStation 5 zjišťujeme, že tato funkce bude dostupná přímo na konzoli, o čemž informuje magazín Push Square.

Obrázek pochází ze serveru Push Square
Obrázek pochází ze serveru Push Square

To znamená, že po letech konečně budeme moci přímo na konzoli přidávat jednotlivý obsah (tituly či DLC) do svého seznamu přání, a tím mít přehled o různých slevách a akcích, o nichž bychom taktéž měli dostávat notifikace.

Bohužel prozatím nelze potvrdit, jestli se tato funkce navrátí i do webové a mobilní verze obchodu. Taktéž by bylo příjemné, kdyby s přidáním wishlistu bylo možné kupovat jednotlivé tituly či DLC jako dárek, ale to prozatím asi nepůjde.

Ve stejném článku je posléze ještě zmíněno, že PS Plus a PS Now mají na PlayStationu 5 své vlastní aplikace, díky čemuž máte k těmto službám ještě rychlejší a lepší přístup.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama