PS4 remaster Final Fantasy XII: The Zodiac Age už v únoru na PC
Final Fantasy XII Novinka PS4 remaster Final Fantasy XII: The Zodiac Age už v únoru na PC

PS4 remaster Final Fantasy XII: The Zodiac Age už v únoru na PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Další Final Fantasy se dočká vydání na PC.

Reklama

Final Fantasy XII: The Zodiac Age, konkrétně verze, která vyšla na konzoli PlayStation 4 v červenci loňského roku, vyjde nyní prostřednictvím Steamu také ve verzi pro PC. Konkrétně se ji dočkáme už 1. února za cenu 49,99 dolarů.

Pokud si hru koupíte prostřednictvím Steamu během prvního týdne od vydání, získáte slevu 20%, kompilaci tří digitálních skladeb a nový ilustrovaný skin pro Steam od známého umělce Final Fantasy Isamu Kamikokurya.

Milovníci krabicovek ale taky nepřijdou zkrátka. Sběratelskou edici půjde koupit ale výhradně prostřednictvím Square Enix obchodu za cenu 149,99 dolarů. Obsahuje oficiální sběratelský steelbook, originální soundtrack, soupravu pěti Judge Masters Bust Set, šest karet s uměleckými obrázky a kód pro stáhnutí digitální verze hry.

Tento krok Square Enixu asi nikoho z hráčů nepřekvapuje, a tak jen dodáváme, že Final Fantasy XII: Zodiac Age na Steamu bude podporovat stejné achievemenety a funkce jako na PlayStationu 4. Mezi ně patří nejnovější generace vizuálních efektů, remasterovaný soundtrack, nové režimy Speed a Trial, funkce rychlého přetáčení dopředu a mnoho dalších.

Kromě toho se ale PC verze dočká ještě stabilních 60FPS, poměr zobrazení, upravený pro ultraširoké monitory (21: 9) a také možnost hrát až na 3 HD monitorech při poměru stran 48 (16 × 3): 9. Dále se dočkáme režimů New Game Plus a New Game Minus, která budou přístupné už od začátku hry. Hudbu na pozadí si můžete vybrat ze 3 možností - z původní, z orchestrální nebo ze soundtrackové verze. Hra také podporuje všechny možnosti ovládání, Steam Trading Cards a další drobnosti pro optimalizované hraní na PC.

Square Enix ještě chystá na čtvrtek 2. února na 12:00 hodin PT (21:00 našeho času) zvláštní program, ve kterém budou producent Hiroaki Kato a režisér Takashi Katano odpovídat na otázky fanoušků Final Fantasy, získané prostřednictvím Twitteru. Program se bude vysílat s anglickými titulky na oficiálním YouTube kanálu Final Fantasy.

Zdroj: Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama