Warframe Novinka PS5 next-gen trailer na Warframe

PS5 next-gen trailer na Warframe

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy PlayStation PlayStation 5

Pokud jste tak v poslední době hru nehráli, toto by mohl být podnět k návratu.

Reklama

Jednou z nejoblíbenějších akčních online her, které na současnou generaci konzolí a PC vyšly je bezpochyby i Warframe, který přinesl vysoké produkční hodnoty ve free-to-play modelu. Nyní byla prostřednictvím nového PS5 traileru oznámena next-gen verze hry a my se tak na jednotlivé úpravy můžeme podívat podrobněji.

Vzhledem k vyššímu můžeme počítat s 60 snímky za sekundu, kterých bude dosaženo až při 4K rozlišení (půjde tedy o dynamické 4K). Dále tu máme detailnější prostředí a značně vylepšené nasvícení. V upoutávce je jasně ukázáno i načítání, které na PS5 zabere pouhých 10 vteřin, zatímco na předchozí konzoli PlayStation 4 bychom si na stejném místě museli počkat téměř minutu. Řádného remasteru se samozřejmě dočkaly i textury, díky čemuž bude hra vypadat o poznání lépe, než kdykoliv předtím.

Digital Extremes také potvrdili crossplay mezi PS4 a PS5. Veškerá data budou do nové konzol přenesena též, takže budete moct na nové konzoli pokračovat tam, kde jste na dosluhující generaci skončili. Majitelé PS+ se pak můžou těšit i na Booster Pack, který se jim ve hře odemkne zcela zdarma.

Na next-gen trailer se můžete podívat výše.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama