Psychologická adventura Neversong
Novinka Psychologická adventura Neversong

Psychologická adventura Neversong

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Apple iOS

Strašidelný blázinec, velká břitva a podivné kreatury v nové hře.

Reklama

Americký autor Thomas Brush a jeho parta přátel z malého studia Atmos Games z Atlanty ve svých hrách rádi využívají téma kómatu. Jejich aktuálním počinem je krásná psychologická a akční 2D adventura Neversong, dříve pracovně pojmenovaná jako Once Upon a Coma. Jejím hlavním hrdinou je klučík Peet, který se po probuzení z dlouhého koma objeví v nejhorší noční můře.

 

Psychologická adventura Neversong

 

Jeho velká kamarádka se záhadně ztratila a on se nachází ve strašidelných prostorách Blackforkského blázince, obývaného podivnými a nebezpečnými netvory. Musí tak najít svoji přítelkyni i cestu ven, a to v šesti ručně malovaných světech, v nichž Peet hojně využije své zbraně – ohřebíkované basebalové pálky a velké břitvy.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=QXjXTbYQq5s&feature=emb_logo[/embed]

 

Hra se inspirovala u titulů jako Legend of Zelda: Ocarina of Time, Super Metroid, Super Mario 64 a Night in the Woods, takže nabízí průzkum prostředí, hopkání po plošinách i časté souboje na blízko s monstry a netvory obývajícími blázinec i další navazující lokace. Tuto velmi dobře hodnocenou hříčku koupíte jako digitálku pro PC na GOGu a Steamu za pouhých 350,-. Od začátku měsíce je hra také ve službě Apple Arcade. Velikost ke stažení je jen 1,1 GB.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama