Ptejte se nás na Metro: Last Light a Company of Heroes 2
Company of Heroes 2 Novinka Ptejte se nás na Metro: Last Light a Company of Heroes 2

Ptejte se nás na Metro: Last Light a Company of Heroes 2

Redakce

Redakce

42

V pondělí večer vám přineseme recenzi post-apokalyptické akce Metro a o dva dny později budou následovat naše dojmy ze singleplayeru Company of Heroes 2.

Reklama

Po krátké pauze vám opět dáváme možnost zeptat se nás na zajímavosti z připravovaných her, které teprve vyjdou. Minule jste mohli posílat své dotazy na preview The Last of Us a GRID 2, zatímco dnes vám dáváme možnost podělit se s námi o váše návrhy, na které bychom se při hraní Metro: Last Light a Company of Heroes 2 měli zaměřit.

Oba tituly již hrají kolegové z redakce, nad PC verzí post-apokalyptické akce Metro: Last Light vynese verdikt Mendys již v pondělí večer, zatímco singleplayerovou preview verzi Company of Heroes 2 (obsahuje pět misí) oťukne expert na strategie Locky. Své dojmy vám přinese již ve středu večer.

Máte tedy nějakou nezodpovězenou otázku, která by vás u plné verze nového Metra nebo preview verze Company of Heroes 2 zajímala? Pokud ano, napište nám ji do komentářů této novinky. Redaktoři komentáře projdou a vyberou zajímavé otázky, na které odpoví v samotných článcích, v tomto případě v recenzi a v preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama