Warframe Novinka Působivý filmový trailer láká na očekávané DLC New War do Warframe

Působivý filmový trailer láká na očekávané DLC New War do Warframe

Dominik Tománek

Dominik Tománek

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Rozšíření má také konečně datum vydání.

Reklama

Nové a fanoušky, úspěšného free-2-play akčního RPG Warframe, velmi očekávané rozšíření The New War se pomalu blíží k vydání. Jeho datum nedávno oznámili tvůrci z DIgital Extremes na speciálním streamu, kde také představili strhující filmový trailer. Studio toto rozšíření představuje jako dosud nejrozsáhlejší příběhovou kampaň.

Příběh v The New War se odehrává ve třech aktech a obsahuje různé mise zasazené do nových prostředí, včetně otevřených světů obležených Sentienty. Chybět nebudou ani věci, které vám budou připadat povědomé. Společnost Digital Extremes vysvětluje, že se "ujmete kontroly" nad postavami jako jsou Kahl-175 Grineer, Veso Corpus Tech a Dax: Teshin, kteří se snaží zatlačit invazní síly Sentientů. Podrobnosti o příběhu ale nejsou nyní z důvodu spoilerů příliš detailní.

Působivý filmový trailer láká na očekávané DLC New War do Warframe

Digital Extremes tvrdí, že bez ohledu na to, zda jste nový nebo vracející se hráč, byste se nyní měli snáze orientovat v úkolové linii Warframe díky průvodci Tenno Guide, což je vylepšení uživatelského rozhraní, které bylo nedávno představeno.

Datum vydání rozšíření The New War je naplánovaná na 15. prosince tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama