Původní Devil May Cry si brzy zahrajeme na Switchi
Devil May Cry Novinka Původní Devil May Cry si brzy zahrajeme na Switchi

Původní Devil May Cry si brzy zahrajeme na Switchi

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Nintendo Switch Switch

Dante už i na cestách.

Reklama

V roce 2001 odstartovala dnes již legendární série Devil May Cry svoji pouť napříč konzolemi a posléze i PC. Její úspěch je rozhodně nemalý, což dokazuje už jen to, že jsme si letos mohli zahrát v pořadí již pátý díl, jehož recenzi si můžete přečíst u nás na webu.

Nyní společnost Capcom konečně prozrazuje datum vydání původního dílu na konzole Nintendo Switch, na něž byl v květnu oznámen. Prvního dobrodružství Danteho a spol., se v Evropě na Switchi dočkáme již 25. června. Bude se jednat o port z originální PlayStation 2 verze a k dostání bude pouze přes oficiální digitální obchod Nintenda, kde jeho cenovka byla stanovena na 19,99 amerických dolarů, tedy necelých 500Kč.

Podle slov samotného Capcomu je toto vydání zaměřeno především na hráče, kteří s prvním dílem dosud neměli žádné dočinění a chtěli by si ho na své oblíbené konzoli zahrát.

Ovšem díky nedávnému remaku Resident Evilu 2 doufám, že se podobné péče dočká i syn démona Spardy, jelikož by si zcela jistě podobnou péči zasloužil. Přeci jen se zub času na původní hře projevil a minimálně práce s kamerou by upravena být mohla.

To každopádně nemění nic na tom, že pokud jste nikdy neměli možnost si tento klasický kousek zahrát a vaším jediným herním zařízením je právě Switch, rozhodně by byla škoda ho minout. Pro ostatní je v prodeji Devil May Cry HD Collection, obsahující původní trilogii, která jednoduše vyjde výhodněji.

Původní Devil May Cry si brzy zahrajeme na Switchi
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama