Puyo Puyo Tetris nakonec také pro Switch
Novinka Puyo Puyo Tetris nakonec také pro Switch

Puyo Puyo Tetris nakonec také pro Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Koncem dubna se rozšíří logická puzzle hra na další konzole.

Reklama

Puyo Puyo Tetris není nijak novým titulem. Již v předchozích letech vyšla tato logická puzzle hra na několika dalších platformách, namátkou třeba 3DS, Wii U, PS3 nebo PS Vita ale i Xbox One. Sega v těchto dnech přišla s oznámením, ve kterém nás informuje o dalších dvou verzích, konkrétně pro PlayStation 4 a pro Switch. V Evropě se budou obě verze prodávat od 28. dubna, přičemž Switch verze by měla být k dostání také v krabicové verzi. Na PS4 se budeme muset spokojit pouze s tou digitální.

Na výběr bude několik herních režimů. Prvním z nich je Versus, kdy proti sobě hrajou dva hráči. Buď si zvolí Puyo Puyo nebo Tetris a je jedno, jestli oba stejně. Oběma ale půjde o život. Další režim je Swap, který je určen pro jednoho hráče. Budete procházet testem, při kterém budete přepínat mezi Puyo Puyo a Tetrisem.

Nakonec je tady ještě Big Bang a Party režim. Big Bang je spíše něco jako závod. Postupně musíte co nejrychleji plnit jednotlivé výzvy a kdo bude lepší, vyhraje. U Party se opět vybírá mezi Puyo Puyo nebo Tetrisem, ale za puzzle dostáváte speciální předměty, které vám při aktivaci buď pomáhají nebo uškodí soupeři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama