PvE režim pro Overwatch 2 byl zrušen pro špatné prodeje
Overwatch 2 Novinka PvE režim pro Overwatch 2 byl zrušen pro špatné prodeje

PvE režim pro Overwatch 2 byl zrušen pro špatné prodeje

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

První balíček misí se moc neprodával.

Reklama

Overwatch 2 je pokračováním relativně úspěšné multiplayerové FPS, jehož vznik byl do jisté míry odůvodňován tím, že vedle hry orientované na více hráčů nabídne světu také PvE formát spojený s příběhem. Během vývoje však nešlo vše úplně podle plánu, což vedlo k řadě momentů, z nichž komunita moc nadšená nebyla. Jistou dobu se dokonce pracovalo s tím, že PvE ve hře vůbec nebude, avšak nakonec se hráčská obec dočkala balíčku tří misí orientovaných na PvE, jejichž design nestál za moc, kvůli čemuž je nejeden fanoušek kritizoval.

PvE režim pro Overwatch 2 byl zrušen pro špatné prodeje

Prodeje byly kvůli jejich zpracování velmi nízké. To ve výsledku vedlo k tomu, že vývoj dalšího obsahu orientovaného na PvE byl zcela zastaven. Blizzard by se raději dlouhodobě zaměřil primárně na kompetitivní PvP, tak snad se mu podaří prorazit alespoň v daném směru. Overwatch 2 je dostupný na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a také Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama