Quantum Break
Blogy čtenářů Recenze Quantum Break

Quantum Break

Playman ...

Playman ...

Už od dob Alana Waka, slavného spisovatele hledající klid a odpočinek, čekám od Remedy něco velkého, něco, co redefinuje žánr her, podobně jako se to…

Reklama

 

 

Už od dob Alana Waka, slavného spisovatele hledající klid a odpočinek, čekám od Remedy něco velkého, něco, co redefinuje žánr her, podobně jako se to povedlo u prvního Maxe Payna a jeho prvek bullet time, neboli pozastavování času, který se od té doby objevoval v každé druhé hře.

 

Koukám takhle na zing a co se nedozvím, hra Quantum Break nejenže nevyjde na STEAMU ale ještě k tomu na uzavřené platformě windows store! Tak s tím ať jdou někam říkám si… No nakonec jsem si hru přeci jenom koupil ale až po dlouhém váhání.

 

Hra stojí nekřesťanských 1799,- Kč na windows storu a kontroloval jsem konzolovou verzi, která byla levnější jak PC verze! , normálně tomu bývá přesně naopak! a stála na Xzone 1599,- Kč. Nedivím se když chtěli nastavit cenu takhle vysoko, že zrušili vydání fyzické verze, na Xzone jsem hru objednal za 1099 a přišel mi email s tím, že hra v čr nebude.

 

Když jsem viděl hru prvně na screenshotech na zingu, nějak mě neohromila. Ale řekl jsem si: „Je to Remedy, ti neumí nekvalitní hru!“ Tak jsem ji koupil. A nyní ji i hodnotím:

 

Aspekt číslo jedna: Propojení seriálu s hrou: Ve hře jsou filmové části, které jsou natáčeny se skutečnými herci. Přímo ve hře se vám pustí jednotlivé části seriálu, které souvisí s hlavním příběhem a hlavní dějovou linkou. Ještě se mi nestalo, abych necelou hodinu ve hře nehrál ale čučel na souvislý filmový celek respektive seriál.

Ve hře děláte rozhodnutí, které ovlivňují další osud celé hry.

 

Všechny hrátky s časem které ve hře děláte:

Time Vision : Obdržíte schopnost Time Vision na startu hry Quantum Break. Tohle ti dovolí označit tvůj další úkol.  Dávejte pozor na červené objekty, jako jsou explozivní barely, které můžete střelou odbouchnout. Time Stop : Touto schopností vypustíte příval energie na jedno místo, jako takový granát, kde když na toto místo vystřelíte, tak bouchne. Velmi efektivní proti silnějším nepřátelům. Akorát tento „granát“ musíte správně nasměrovat. Time Dodge Zastaví čas. Time Shield, Time Rush.

Některé schopnosti spustíte různými klávesami či myší. A jak si hra u mě vede? Koukněte na verdikt. ----------------------------------------------à>>>>

 

NEBOJTE SE NAPSAT KOMENTÁŘ

Quantum Break

Verdikt

Quantum Break osciluje mezi seriálem a akční adventurou. Ve hře hraje prim - hrátky s časem. Příběh je větvený na vaše rozhodnutí a dokáže zaujmout. Hra má své plusy ve vyprávění, minusy v herní době a optimalizaci. Suma sumarum se jedná o průměrnou hru za kterou chce Remedy nadprůměrně zaplatit.

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

grafika
napůl hra, napůl seriál
zápletka, možnost rozhodnutí
vysoká cena
některým lidem hra neběží dobře, mě však ano
herní doba +- 8 hodin
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama