Quo vadis The Division?!
Blogy čtenářů Článek Quo vadis The Division?!

Quo vadis The Division?!

Playman ...

Playman ...

Je černý pátek a pandemie přišla přes New York City. V záležitosti dnů služby začínají kolabovat a jídlo a voda začínají mizet. Společnost se začíná…

Reklama

Je černý pátek a pandemie přišla přes New York City. V záležitosti dnů služby začínají kolabovat a jídlo a voda začínají mizet. Společnost se začíná propadat a eventuálně měnit; chaos propuká. Taktická jednotka agentů, známá jako The Division, bude brzy aktivována. Zatímco se zdá, jakoby žili normální životy, oni jsou vytrénovaní agenti, kteří se snaží o záchranu společnosti.

 

Uprostřed Manhattanu je místo známé jako Temná Zóna (The Dark Zone) která byla originálně založena jako karanténní zóna ihned co se virus vloupal ven aby nakazil nemocné. Po tom co se masivní blackout objevil, armáda nechala všechno vybavení a zbraně na svých místech a nechala vše tam, kde to bylo.   Temná Zóna je považována za nejnebezpečnější místo ve hře. Od doby kdy je vybavení tak cenné, je tak lehké předpokládat že to přiláká ostatní hráče. Když vstupujete do Temné Zóny vypadne vám na pár sekund spojení UI, vzápětí se zase načte. Pro jednou kdykoli vstoupíte do Temné Zóny, je záhodno si nasadit masku pro vaší ochranu od viru. Místo je vysoce kontaminované tak ani na chvilku nepřemýšlejte nad tím, že můžete přežít bez masky.

 

Věci jsou cenné pro získání. Zůstání ve skupině je vysoce doporučeno. Můžete tak strategicky myslet jako tým, pro vytažení věcí a zbraní lehčeji. S největší pravděpodobností v Temné Zóně narazíte na jiné hráče. Budete je brát jako přítele či nepřítele? Vy rozhodujete! Můžete spolupracovat s ostatními hráči anebo je zradíte, zabijete je a okradete o jejich loot.

 

Načítací obrazovky?! Jsou tu vůbec nějáké?

ŽÁDNÁ LOADING SCREEN HIP HIP HURÁ!

Mapování

Místo načítání separátní obrazovky s mapou – vidíte mapu přímo ve hře! Když otevřete mapu vidíte okolní budovy,  také lokace pro loot, ostatní hráče v teamu a zbylé hráče v okolí. Také můžete nastavit kurs pro vaši další zastávku. Místo otevírání své mapy každých 5 sekund aby jste zjistili zda jste poblíž tíženého místa, můžete lokalizovat pomocí oranžové čáry která je nad hlavou vašeho hráče a která vám tak bude dělat průvodce kudy máte jít a bez toho aby vás kompletně rušila od hry.

 

Schopnosti

Můžete si volit až 2 aktivní schopnosti naráz. Například tyto: Turreta, Mina, Sticky Bomb, První Pomoc, Pulse (vypustí impulz který vám dovolí vidět všechny nepřátelé a spojence přes zdi a jiné bariéry) a Štít (dovoluje vám vysunout taktický štít který absorbuje útočící střely avšak lze použít pouze sekundární zbraň – pistoli).

 

Frakce

Nebudete se po ulicích New Yorku procházet sami!  Jsou zde 2 známé frakce v The Division. První, Cleaners a druhá, Rikers, což jsou bývalý zločinci uprchlí z ostrova jménem Rikers a vydali se do New York City.

Základny

Jakmile budete více zažraní do hry zjistíte že New York je rozdělen do částí a v těchto čtvrtích jsou různé základny které lze odemknout

 

Ozvěny minulosti

Toto je jedna z nejzajímavějších částí The Division. Každý agent má hodiny pomocí kterých získává přístup k mapě a výměně výzbroje a můžete přehrávat ozvěny. Hodinky jsou schopny naakumulovat všechny data které jsou přítomny v centrálních bodech, díky čemuž vám následně přehrají film událostí které se staly.  Pomůže vám to najít více informací o tom jak epidemie propukla v New Yorku. The Division přináší nový úhel pro hru v otevřeném světě.

 

Zdroj: engadget.com

 

POPIS BETY 29.01.2015 – DO DNEŠNÍCH DNŮ

Samotné hlavní úkoly bety od tvorby postavy až do finálního projetí do posledního úkolu vám zaberou cca 45 minut herního času.  The Division se snoubí Single player zážitek s čistě hrou pro více hráčů, kdy při přechodu do Temné Zóny máte de facto PvP.

 

Příběh vás vtáhne do děje. Pokud ale nestojíte o katastrofické scifi, ruce pryč. Stejně tak hru nelze doporučit jako čistě záležitost pro jednoho hráče. Ve skupině se zážitek násobí.

YOU TUBE VIDEO

+obsah: 1) začátek bety cinematic video 2) gameplay záběry 3)konec

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/8aG-0kSknOY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama