Race Driver: Grid
Blogy čtenářů Recenze Race Driver: Grid

Race Driver: Grid

Art.eX

Art.eX

Sešlapnout spojku, zařadit 1, přidávat plyn a pomalu povolovat spojku to jsou informace pro žáky autoškoly a ne pro hráče Gridu, protože zde se jede…

Reklama

Sešlapnout spojku, zařadit 1, přidávat plyn a pomalu povolovat spojku to jsou informace pro žáky autoškoly a ne pro hráče Gridu, protože zde se jede na doraz.V téhle arkádove hře kde začínáte jako najemný řidič, který si vydělává na základní lidské potřeby v demolition derby a neni to žádná sranda je tu cela řada řidičů, kteří berou jen první místo a ostatní věci je nezajímají. Podstatou celé hry je vypracovat se až na samotný vrchol jezdecké kariéry, založit automobilovou stáj, najmout jezdce a sehnat peníze od vstřícných sponzorů, ale cesta je to obtížná a než se dostanete na pomyslný stupeň popularity tak to chvíli potrvá.Zajezdíte si na tratích v Evropě(např. Nurburgringu),Severní Americe(San Francisco, Detroit, Long Beach, Washington) a přelidněném Japonsku kde budou probíhat nelegalni pouliční závody. Náplní vývojářské práce bylo pocítění cestování po světě a to se jim povedlo.V zemi vycházejícího slunce kde driftování vzniklo budete mít možnost ukázat se jako dobrý řidič. Nejznámější technika driftu je přes ruční brzdu a na podlahu sešlaplý plyn, pokud budete hrát z pozice řidiče čili uvidíte trať ve skutečnosti určitě Vás zaujme propracovanost v podobě řazení a točeni volantu řidičem.Tuhle detailně provedenost oceníte při zatáčkách a smykování za to budete dostávat body jak dlouhý provedete smyk a do jakého úhlu natočíte auto.

Třešnička na dortu je připravena pro fanoušky série Rychle a zběsile kdy si určitě vybavíte smykování na úzkých silnicích hluboko v horách tak tohle hra také obsahuje a je se opravdu na co těsit. Pozadu také nezůstal multiplayer, který nabízí závodění až 12-ti hráčů a vyhledávání jezdců podle Vašich zadaných požadavků. Hra přináší nové rozměry v hraní závodních her. Tím asi nejvice probíraným je flashback, který Vám umožní návrat v čase a můžete tak shlédnout bouračky, kotrmelce a karamboly.A kdo stojí za největší arkádovou závodvní hru v současnosti?Vývojáři z Codemasters! Ano jsou to ti, kteří se proslavili Colin McRae Rally a Toca Race Driver. A co je přimělo udělat hru, která převyšuje hodnocení ostatních závodních her? Odpověď je jednoduchá a prostá: Konkurence Need for Speed. Hra o které se dozvídáme každý rok v předvánočním čase, že přináší nové prvky a větší rozmanitost ve hře a stavá se nejhranější online závodní hrou na celém světě.Nový díl NFS ještě nevyšel takže konkurence může vychytat poslední chyby a modlit se jak celá věc dopadne.Nyní si obě společnosti nasadili brouka do hlavy a velkou neznámou pro ně bude kdo se pro letošní rok stane pomyslným králem závodních her.

... zde pokračujte v psaní ...

Race Driver: Grid

Verdikt

Návyková hra, která k monitorům přitáhne mnoho hráčů.

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Skvělé jízdní vlastnosti
Multiplayer
Málo tratí
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama