Rainbow Six Siege dostane po šesti letech od vydání cross-play
Novinka Rainbow Six Siege dostane po šesti letech od vydání cross-play

Rainbow Six Siege dostane po šesti letech od vydání cross-play

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vývojáři zároveň lákají na vydání nové sezony.

Reklama

Mezi hráči i nadále oblíbená multiplayerová akce Rainbow Six Siege oslaví 1. prosince šest let od svého vydání. Ubisoft ale podle všeho s podporou hry rozhodně nekončí.

Během včerejší akce Ubisoft Forward bylo oznámeno, že se Siege v budoucnu dočká cross-play a cross-progression podpory. Už 30. října si mezi sebou zahrají hráči na PC a streamovacích platformách Google Stadia a Amazon Luna.

Začátkem příštího roku se v rámci jedné hry budou moci propojit i hráči na konzolích PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Vývojáři však upozorňují, že nemají v plánu zpřístupnit cross-play mezi PC a konzolemi. V případě systému cross-progression ale toto omezení neplatí, takže si svůj účet a postup budete moci přenášet napříč výše zmíněnými zařízeními.

Rainbow Six Siege dostane po šesti letech od vydání cross-play

Autoři zároveň formou krátké ukázky upozornili na vydání druhé sezony v rámci šestého roku hry. Nová sezona nese název North Star a vychází již zítra 14. června.

Těšit se můžete na nového operátora s označením Thunderbird a přepracovanou mapu Favela. Kompletní informace o nové sezoně naleznete na oficiálních stránkách.

Fanoušci značky Rainbow Six se na stejné konferenci dočkali také představení PvE akce Rainbow Six Extraction. Hrajete ještě občas Siege?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama