Ready or Not dorazí do předběžného přístupu na Steamu
Ready or Not Novinka Ready or Not dorazí do předběžného přístupu na Steamu

Ready or Not dorazí do předběžného přístupu na Steamu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy Windows PC

Tomu se stane ještě tento rok a společně s tím bude hra překlopena do bety.

Reklama

Duchovní nástupce série SWAT v podobě taktické střílečky Ready or Not od Void Interactive je už ve vývoji poměrně dlouho, kdy podporovatelé hry ji mohli hrát v rámci uzavřené alfy.

Nyní ovšem vývojáři přichází s důležitým oznámením, kdy zájemci si už nebudou muset hru předobjednávat skrze oficiální stránky, avšak do konce tohoto roku titul dorazí do předběžného přístupu na Steamu, a to rovnou s první verzí betaverze.

Zde si pak budou moci všichni zájemci zakoupit ty stejné balíčky, které jsou dostupné aktuálně na oficiálních stránkách, kdy hráči, jenž si titul již zakoupili, dostanou nový klíč, který na této platformě aktivují.

Majitelé Supporters edice navíc budou mít přístup k testovací verzi hry, kde se jako první dostanou k novinkám, přičemž se na samotném vývoji budou moci stále významně podílet skrze měsíční vývojářské Q&A seance či komunitní ankety.

Zároveň se ale stále hodí připomenout, že i tato verze hry bude mít od podoby finálního produktu daleko, kdy v budoucnu se lze těšit na další mapy, mise, postavy či zbraně, zatímco jádro bude stále vylepšováno.

Novou produktovou stránku naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama