Ready or Not Novinka Ready or Not ohlašuje vydavatele

Ready or Not ohlašuje vydavatele

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC

Jedná se o duchovního nástupce série SWAT.

Reklama

O taktické střílečce Ready or Not, kterou vytváří jako svůj debutový titul studio Void Interactive, se mluví jako o duchovním nástupci oblíbené série SWAT.

Staneme se v ní tak členem protiteroristické jednotky v moderní verzi USA, který se společně se svým týmem (ovládaným buď umělou inteligencí či reálnými hráči) vrhne do plnění různých misí, jenž mají zabránit šíření chaosu v této zemi. Chybět ovšem nebude ani PvP.

Autoři navíc na hře spolupracují se skutečnými členy jednotky SWAT, což by mělo zapříčinit velkou míru realismu.

Nyní vývojáři ohlásili, že tento jejich projekt bude vydán pod hlavičkou Team17, kdy generální ředitel Void Interactive, Julio Rodriguez, je z této spolupráce nadšen:

"Usilovně jsme pracovali na tom, abychom z Ready or Not udělali pohlcující a poutavou taktickou střílečku, a už jsme přilákali zapálenou komunitu. Jsme proto nadšeni, že Team17 sdílí stejnou vášeň a ambice pro tuto hru a už nyní pracujeme společně na tom, abychom poskytli pohlcující a adrenalinový zážitek." - sdělil.

Výše se můžete podívat na novou ukázku, která toto partnerství oznamuje.

Titul dorazí na platformu Steam, kde si ho lze již nyní přidat do seznamu přání.

Na červen je chystána uzavřená beta, do které můžete získat přístup tím, že si hru předobjednáte na oficiální stránkách. Pokud se rozhodnete k nákupu dražší edice za 119,99 amerických dolarů (2 650 Kč), tak už teď dostanete přístup do alfy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama