Ready or Not opět bez vydavatele
Ready or Not Novinka Ready or Not opět bez vydavatele

Ready or Not opět bez vydavatele

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Vývojáři se po vzájemné dohodě rozešli se společností Team17.

Reklama

Jak jsme vás informovali v neděli, tak o víkendu na Steam do předběžného přístupu dorazila taktická akce Ready or Not od VOID Interactive, která funguje v podstatě jako duchovní nástupce kultovní a velice oblíbené série SWAT.

Někteří z vás si posléze mohou vzpomenout na to, že v březnu tohoto roku bylo oznámeno, že se autoři dohodli na partnerství se společností Team17, která měla hru vydat.

Nicméně to již neplatí. Včera totiž bylo oznámeno, že se vývojáři po vzájemné dohodě s Team17 rozešli, kdy věří, že je toto ten správný krok pro budoucnost hry. Zároveň vydavatelství poděkovali a popřáli mu mnoho úspěchů.

Kromě toho autoři v dalším svém twitterovém příspěvku fanoušky ubezpečili, že jsou stále zavázáni jejich vizi, a to vytvořit hardcore taktickou střílečku. Toho pak chtějí dosáhnout za pomoci pravidelného analyzování hráčské zpětné vazby, jejíž důsledky se projeví v mnoha následujících aktualizacích.

Aktuálně se tedy chtějí zaměřit na vylepšení umělé inteligence či přidání nových map a upravení těch aktuálních. V pozdější budoucnosti následně dorazí třeba podpora moddů a dodatečný překlad do jiných jazyků.

Hru si můžete zakoupit na PC (Steam) za 35,99 eur (910 Kč), případně v Supporter edici za 102,57 eur (2 600 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama