ReBoot - Březen 2014
Blogy čtenářů Článek ReBoot - Březen 2014

ReBoot - Březen 2014

Anonymní

Anonymní

Vydání Watch Dogs se nezadržitelně blíží a můžeme přemýšlet, jaký výkonný stroj bude nutné vlastnit. Kreativní ředitel hry tyto požadavky oficiálně…

Reklama

NEWS

Vydání Watch Dogs se nezadržitelně blíží a můžeme přemýšlet, jaký výkonný stroj bude nutné vlastnit. Kreativní ředitel hry tyto požadavky oficiálně potvrdil a níže si můžete podívat na PC specifikaci na tento očekávaný titul. Některých tato konfigurace zklame, protože budou muset něco dokoupit, jiných zase nadchne. Zaskočí nutnost volného místa. Budeme muset uvolnit 25GB, popravdě, je to méně, jak jsme myslel ale stále je to o dost menší potřebná kapacita místa, jako má například Titanfall se svými 48GB. minimální požadavky: CPU Intel Core 2 Quad Q8400 2.66GHz, nebo AMD Phenom II X4 940 3Ghz, 6GB RAM a 1GB VRAM VGA

 

Jedna z novinek má název, respektivě označení " Unity " a podle všeho bude zasazena do 18. století v Paříži. Hlavním hrdinou bude assassin Arno. Podle zdrojů z internetu bude Unity pro novější konzole, a tedy na PS4 a Xbox One, zatímco další Assassins Creed titul s označením " Comet " bude na PS3 a Xbox 360. Zveřejněny screenshoty se zdají být určeny pro vývojáře a jsou provedeny z alfa verze hry, takže se do vydání hry vše může změnit. Vývojáři zatím ukázaly zabijáka Arna, který má na sobě nový assassinsky oblek. Dále je vidět Notre Dame, řeku Seinu a další pařížské památky. Použité textury jsou prý pouze orientační a samotná hra má vypadat opravdu next gen. Náměstí budou pravděpodobně více zalidněné. Na povrch se nedostali žádné informace ohledně verze na Wii U, ale PC bude mít oba tituly.

Jade Raymondová prozradila, že další díl bude zasazen do jejího" Oblíbené éry ", a podle všeho je to francouzská revoluce. Internetem kolují i fámy o novém ovládání pro parkour, které bude mít vlastní tlačítka " nahoru " a " dolů ". Četl jsem, že je to součást nové navigační mechaniky v Assassin Creed , který bude mít premiéru v Unity, jehož se dočkáme později na podzim, " Ubisoft odmítl komentovat uniklé obrázky a nic více o nových titulech nepotvrdil .Je třeba ale podotknout, že jde o čistě neoficiální informace, a tak je možné, že se mnoho z uniklých prvků změní. Vyloučeno není ani změnění data vydání, protože má Ubisoft v poslední době celkově problém s dodržováním termínů , které svým hráčům nasliboval.

 

UŽ BRZY

Zaklínač 3 zaklen až do února

Přímo z Polska se k nám dostala smutná zpráva, že si nového Zaklínače letos ještě nezahrajeme. vývojáři potřebují více času a nový díl jedné z nejočekávanějších sérií si tak zahrajeme až v únoru 2015.

 

FarCry 4 v Himalájích

Dočkáme se dokonce i jízdy na slonech. Velké odhalení Ubisoft plánuje na letošní E3, která se bude konat v červnu. Série se tak přesouvá z tropického ostrova do sněžné země, ale zda jí to prospěje, ukáže jen čas.

 

Mobilní menu ve Watch Dogs

 

Dva obrázky z Watch Dogs nám ukazují ingame menu, které vyvoláme použitím mobilu. Rockstar by se mohl při dalším GTA inspirovat. Mobil nám ukáže výpis aplikaci a her, které můžeme aktivovat. Tedy od zavolání taxíku, přes další příběhové mise, multiplayer, challenges, žebříčky až po mediální aplikace.

 

 

 

 

 

Xbox má nového šéfa

Phil Spencer, dosud šéf Microsoft Studios se posune o stupínek výše v organizačním žebříčku firmy a od nynějška bude velet celé Xbox divizi. Dosadil ho tam nový CEO Microsoftu Satya Nadella a bude tak pod Terry Myersonem, který má pod palcem divizi operačních systémů a stejně i pod Stevenem Elopem, který koncem dubna probere divizi zařízení.

Zatím není jasné, kdo nastoupí na místo Phila Spencera ve vedení vývojových studii firmy, ale lidé stojící za ním zůstávají a to stejně Yusuf Mehdi, šéf marketingu a strategie pro Xbox, George Peckham šéf vztahů s třetími firmami a Mike Angiulo zodpovědný za vývoj hardwaru pro Xbox. Svou vizi Xboxu představí Phil Spencer na E3. Zatím dodává, že spolupráce s Terry Myersonem, který má na starosti Windows, se lépe mohou podívat  na hry na všech Microsoft platformách.

 

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/AYil9yd0Dmw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

PS4 vs PS3 vs PS2 vs PS1 GRAPHICS HD 1080P

Porovnání jak SONY za ty roky co nás hráče uspokojuje pokročila ve své práci

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/vnCWoNWbX-o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama