ReBoot - Listopad 2013
Blogy čtenářů Článek ReBoot - Listopad 2013

ReBoot - Listopad 2013

Anonymní

Anonymní

Již v listopadu jsme měli v ulicích Chicaga hackovat vše,co se dá v titulu Watch Dogs od Ubisoftu. Nestane se tak,hru postihl odklad na příští rok.…

Reklama

NEWS

 

Na Watch Dogs a DriveClub si ješte počkáme

Již v listopadu jsme měli v ulicích Chicaga hackovat vše,co se dá v titulu Watch Dogs od Ubisoftu. Nestane se tak,hru postihl odklad na příští rok. Konkrétně vyjde někdyna jaře. Ubisoft své rozhodnutí odůvodnil tím, že WatchDogs je jednou z her, která má definovat novou generaci konzol a chtějí si dát na ní záležet. Údajně by brzké vydáníjen uškodilo hráčům. Odklad však postihl i jeden z launchtitulů PS4 - závodní, silně sociální založen DriveClub.Ten se tak na PS4 dostane až v prvním pololetí příštíhoroku. Odklad je podle tvůrců nutný pro naplnění vize hry.Předplatitelé na PS Plus dostanou zdarma indie hru Contrast

 

JIŽ BRZY

Přijde čas kdy si i nové hry zahrajeme hned na našich smartphonech.Toto téma rozvinul producent SquareEnix Takashi Tomita. Tvrdí, že možná bude trvat roky, než si zahrajeme na mobilních telefonech Final Fantasy7. Dodává, že hlavním problémem mobilních her je jejich velikost, ale některé moderní telefony by FF7 už utáhli.

 

inFamous: Second Son

Tato PS4 exkluzivita vyjde ve sběratelskéi speciální edici. Speciální obsahuječervenou čepici hrdinu a bonusovéDLC. Ve sběratelské dostanete ikoženou vestu, odznaky, otvírák nalahve, sběratelskou minci a 2 DLC.

 

 

TECHNOLOGIE

Nvidia Shield: herní konzole co si chce na trhu urvat místo

Vypadá jako ovladač k Playstationu či Xboxu, no má vlastní displej a uvnitř i výkonný hardware,se kterým zvládne nejnáročnější Android hry či streamování z vašeho počítače.

Trocha Historie nezaškodí : Nvidia Tegra svou pouť začalav únoru 2008, kdy byl oznámen první čip. Avšak na pultech obchodů se objevil až o rok a půl později v přehrávači Zune HD od Microsoftu. Na tehdejší dobu to bylo skvělé zařízení s vysokým výkonem a dobrým potenciálem, kterému však uškodil použitý systém a omezení prodeje pouze na Spojené státy a Kanadu. První Tegra poháněla i smartphony Microsoftu, které skončily obrovským fiaskem. Druhá generace Tegra se objevila v mnoha zařízeních od Motoroly, LG (například Optimus2X), Samsungu, Sony, Dell a dokonce i Acer. Tegra 2 byla dvoujádrová s pracovní frekvencí jeden gigahertz a grafickým čipem GeForce ULP.

 

Tegra 3 již byla čtyřjádrová a stále na ni můžeme narazit v mnoha tabletech.

Tegra 4 je stejně čtyřjádrovým a má moderní čip, založen na architektuře ARM Cortex-A15.Vyrobena je 28nm architekturous maximální pracovní frekvencí1,9 GHz. Grafický čip je propracovanýa má až 72 výpočetních jednotek.Zatím se prodává jen v Nvidia Shield, tabletě HPSlateBook X2 a bude základem i pro Microsoft Surface 2.

Jestli bude i v ČR tak bych ji pořídil a posléze napsal rozsáhlejší recenzi o této konzoli.

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Itz_JO21H7g?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

RECENZE

 

Killer is Dead

Už podle názvu je jasné,  že Killer is Dead s sebou přináší ducha předešlých her studia jako Killer7 či No More Heroes. Pokud vás tedy loni oslovila Lollipop Chainsaw a chystátese skočit do nového titulu od jejího tvůrců, připravte se, že totentokrát bude mnohem blázivnější a spanilá jízda jako sekání zombie v hlavní roli s roztleskávačkou.

 

Hlavním hrdinou se stává Mondo Zappa ,nájemný vrah , bojující pomocí katany a umělé ruce schopné střelby. Pracuje pro nejmenovanou státní agenturua stará se o své kontrakty po celém světě . Společně s ním se setkáte s jeho šéfem Bryanem , který přijímá práce na základě instinktu a zvědavosti , manažerky Vivienne ,která nad Šéfové výstřelky neustále kroutí hlavou a Mika , na první i druhý pohled Mondi otravný side - kick , a kuchařka.

 

Příběh je rozdělen do epizod a každá má své vlastní pozadí . ze začátku jde o zdánlivě náhodné příběhy , ale po čase se začne odhalovat společný jmenovatel . Strukturou to tak trochu připomíná známé anime Cowboy Bebop. Na rozdíl od Bebop je však samotný příběh mnohem náročnější na zpracování během jednoho hraní. Někdo to vzdá a odsoudí to jako obědy ve školní jídelně (přiznám se já jsem odsoudil). Co na hře zaujme jako první je nepochybně její vizuální prezentace . vše je prezentováné v tmavých , ale zároveň i živých barvách, vytvářejících, futuristickou atmosféru. Hra se odehrává v blízké budoucnosti, ale o samotném světě nevím vůbec nic. Všechno na vás hra vytasí bez jakéhokoliv vysvětlení a co je nejlepší, působíto úplně přirozeně. Soundtracku se ujal Akira Yamaokaso a to unikátně a tím atmosféru ještě navýšil.

 

Hra jako taková ale funguje dobře. Jedná se o hru z  pohledu třetí osoby. Co Vám bude stačit no jedno talčítko pro ovládání Katany a druhé pro střelbu z paže a do třetice jedno tačítko na blokování. Postupně si  odemykáte nové pohyby , komba či silnější schopnosti. Kromě standardních nepřátel přijdou na řadu i bossové , každý s unikátním způsobem boje a cestou k jeho poražení.  Zmínit musím i erotiku ve hře ale víc nenapíšu. Zahrajte a uvidíte.

 

Říká Vám něco slovo avantgardní? Pokud ano tak od téhle hry ruce pryč. Ale hra si najde určitě hodně svých fanoušků protože Killer is Dead za to stojí.

Info:

Platforma:PS3

Výrobce: GrasshopperManufacture

Žánr: Hack&Slash

PLUSY A MÍNUSY:

+ příběh

+ hratelnost

- technické (malé) nedostatky

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama