ReBoot -  Shrnutí minulého měsíce (Duben 2014)
Blogy čtenářů Článek ReBoot - Shrnutí minulého měsíce (Duben 2014)

ReBoot - Shrnutí minulého měsíce (Duben 2014)

Anonymní

Anonymní

Tuto otázku si během minulého roku pokládali téměř všichni herní vydavatelé. Nástupu " next -gen " konzolí nevěřili.Obávali se , že hard- core hráči…

Reklama

Mají hry budoucnost ?

Tuto otázku si během minulého roku pokládali téměř všichni herní vydavatelé. Nástupu " next -gen " konzolí nevěřili.Obávali se , že hard- core hráči vymírají a nová generacechce pouze F2P hry na telefony a tablety. Je to nesmysl , ale vysvětlete to " Kraváťákům ", kteří vidí pouze čísla a prognózy. Dnes má PS4 na kontě více než sedm milionů prodaných kusů. Microsoft vyexpedoval přes pět milionů Xboxů One a připravuje se na druhý launch. Již dnes však můžeme říct, že next -gen konzole jsou úspěšné a hry, resp . " Klasické hry " mají budoucnost, i z pohledu velkých vydavatelů. Knihovna titulů se utěšeně rozrůstá a zbytek tohoto roku bude určitě zajímavý. Vychází Watch Dogs. Dlouhé čekání se blíží ke konci - jen aby ho nahradilo další těšení se na jiné hry. E3 je za rohem a o budoucnosti placených MMORPG chce přesvědčit The Elder Scrolls Online. Je toho hodně co nás čeká a doufám že i překvapí.

 

Novinky

 

Neobvykle vysoký počet zpráv, týkajících se vývojářů ze Santa Monicy, tvůrců titulů jako the last of Us, Uncharted, Jak and Daxter zda CrashBandicoot, se začal ještě na konci března, kdy svůj odchod ze studia ohlásil šéf vývoje Uncharted 4, Justin Richmond. V prohlášení prozradil: "Miluji toto studio a lidí a vím, že budou pokračovat ve vytváření výborných her. Ale na druhé straně, po opatrném zvažování a průzkumu jsem se rozhodl připojit ke studiu Riot Games. "Následně na začátku dubna přišla zpráva, že studio opustila Amy Hennig, která tak jistě dohlížela na Uncharted 4.

 

Podle informací byla prý nucena opustit studio z iniciativy dvou klíčových lidí - Neila Druckmannaa Bruce Straleyho. Amy Hennig se kromě dohlížení nad příběhem série Uncharted podílela i na tvorbě série Legacy of Kain. Následně však oznámila, že se připojuje ke studiu Visceral Games, kde se bude podílet na Star Wars hře od tvůrců série Dead Space. Mnohem lepší zprávou ohlášení byl o remaku jedné z nejlepších her ​​roku 2013 ,The Last of Us pro PlayStation 4. Tato vylepšená verze bude obsahovat všechny DLC, bude mít vylepšené grafické efekty v plném 1080p rozlišení při 60fps. Vydání je naplánováno na toto léto. V polovině měsíce přišla doba na oslavy, nakolik studio Naughty Dog oslavilo třicáté výročí od svého založení. Aby byl měsíc zakončen dalšími odchody, odejít se rozhodli art director the last of Us Nate Wells ,který se připojil ke studiu Giant Sparrow.

Sony se daří

Společnost Sony zveřejnila výsledky prodeje své nové herní konzole PlayStation 4. Přesně 15. listopadu loňského roku zahájila společnost prodej své herní konzole, od té doby již překročila neuvěřitelný milník 7 milionů prodaných kusů. Sony také zveřejnilo výdělek na prodaných konzolích. Výdělek činí 20,5 milionu USD, což je asi 14,8 milionu eur. Více než 135 milionů sdílení bylo uskutečněných přes tlačítko na ovladači, přes 4,9 milionu streamů přes služby Twitch a Ustream, při streamech bylo dosažených 90 milionů zahlédnutí.

Microsoft není pozadu

Firma Microsoft ohlásila, že do obchodů dodali již 5 milionů konzolí Xbox One, přičemž jen v březnu si nových majitelů našlo 311 tisíc konzolí. Celkově se prodalo o 60% více konzolí jako ve stejném časovém období po vydání Xboxu 360. Firma prozradila i to, že majitelé konzole stráví při konzole přibližně pět hodin denně a počet hodin strávených v aplikacích a hrách je více než jedna miliarda.

 

 

Nabroušené gilotiny čekají

 

Assassins Creed Unity je nakonec realitou , Ubisoft to oficiálně potvrdil prvními záběry . Bohužel , více k tomu nedodává . Jen naznačuje, že na hře dělal poslední tři roky jako i to, že Paříž nás bude již na podzim čekat s otevřenou náručí na PC, Xbox One a PS4. Ale Unity nebude jedinou Assassins Creed hrou, která má letos vyjít. Druhou je Assasssins Creed Comet , který přijde na oldgeny ale zatím není ani naznačen, Informace se neshodují o přesném postavený hry. Podle jedné strany to bude recyklace Pirátekého a assassinského prostředí , jiné , že se dostaneme do Říma . Protože však je Řím velká změna , na oldgeny bych spíše čekal tu recyklaci. Konkrétně podle francouzského Gameblogu , se dostaneme do roku kolem 1758 , do postavy námořníka Shaya, který zradí kapitána své lodi ( Adewalea ) a přebere kontrolu nad lodí. Znovu tedy půjde z velké části o námořní hru jako AC IV , ale posunutou časově mezi AC IV Freedom Cry, tedy již na sklonku doby pirátů.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama