Recenze Tom Clancy's Rainbow six vegas 2
Blogy čtenářů Recenze Recenze Tom Clancy's Rainbow six vegas 2

Recenze Tom Clancy's Rainbow six vegas 2

Radek Patarák

Radek Patarák

Hra je podle knihy a jak už to bývá i u knižních předloh Toma Clancyho tak nepůjde o nic jiného než o boji proti terorismu. No jo, nic novýho, řeknete…

Reklama

Hra je podle knihy a jak už to bývá i u knižních předloh Toma Clancyho tak nepůjde o nic jiného než o boji proti terorismu. No jo, nic novýho, řeknete si. Ale opak je pravdou protože tak to tu ještě nebylo protože na rozdíl od Call of duty na to de hra jinak a to takticky.

Hra se už podle názvu bude odehrávat v Las vegas ale ne jen tam, dostanete se i do zasněžených hor a do dalších oblastí. Ze začátku si vyberete pohlaví, obličej a výbavu které ze začátku moc není a hurá do boje proti teroristům.

 

 

 

Jako velitel týmu jménem Bishop budete mít k dispozici 2 parťáky kterým můžete dávat příkazi ve stylu hoď granát smoke, flash nebo jednoduše jdi tam a střílej. Jsou zde dva módy, útočný neboli assault a infiltrační neboli infiltration. Každý obnáší jiné tipy akce. Ovšem to by bylo na dlouho. Taktika je prostě základ úspěchu vzhedem k tomu jak máme málo životů. Ovšem už se mi stalo že se ty parťáci o sebe zasekli při čemž pomohlo když jsem je poslal na druhou stranu a pak tam kam jsem chtěl původně.

Nyní ale ke zbraňovému arsenálu ke kterému se dostáváme pomocí hodnostního systému. Hra hodnotí to jak koho zabijete a přidělí vám příslušné body. Tak a teď ke zbraním samotným. Zbraně působí velice reálně, není jich mnoho avšak není jich ani málo. Svém kovové miláčky si pak můžete vylepšit o nějakté to zaměřovátko či laser.  Najdete zde zbraně od pistolek a štítu až po kulomety avšak neočekávejte nějaké granátomety nebo nedej bože raketomety což jedině potvrzuje fakt že se hra snaží být reálnou.

Máme zde i možnost vylepšení v podobě zbytku výstroje anebo oblečení. Výzbroj, která vám pomáhá je vesta, a chrániče rukou, ramen a kolenou. Pak je zde oblečení čistě pro design, které se schovává pod tímto vším což je pokrívka hlavy, hlava tím myslím brýle, kukli a podobně, pak zde máme vršek a spodek. Takže si můžete vytvořit snad celou postavu jak je libo.

A vzhledem k tomu že hra běží na unreal 3 enginu tak vše vyadá naprosto skvěle.

Musím zde vyzdvihnout skvělí krycí systém možná nesedne všem ale u mě si nejen sedl u mě se přímo zabydlel. Za tohle musím Ubisoft velice pochválit.

 

Blížíme se ke konci tak vám ještě vysvětlím co je to mód terrorist hunt. Vyberete si mapu zalidnění nepřátel, obtížnost, jestli chcete být sám nebo chcete mít parťáky a jak už název napovídá jdete nahánět teroristy po celé mapě. A to vše můžete stejně jako kampaň hrát v kooperaci.

 

[embed]http://www.youtube.com/v/cD4N3jkjlcc[/embed]

Recenze Tom Clancy's Rainbow six vegas 2

Verdikt

Shrnuto a podtrženo. Tato hra je výborným mixem akce a taktiky. Vše i díky pěkné grafice vypadá neuvěřitelně hezky i na to jak je hra stará. Sice občas pokulhává umělá inteligence spolubojovníků ale dá se to přežít. Příběh mohl být výraznější.

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Grafika
mix Akce a Taktiky
Mnoho možností jak misi provést
Terorist Hunt
Slabší příběh
Slabší AI
Teměř žádný výrazný soundtrack
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama