Recenzenti se ke Starfieldu mají dostat už tento týden
Starfield Novinka Recenzenti se ke Starfieldu mají dostat už tento týden

Recenzenti se ke Starfieldu mají dostat už tento týden

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

9
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Naznačuje to známý leaker.

Reklama

Starfield je pro řadu lidí jednou z nejočekávanějších her tohoto roku. A není se čemu divit, jedná se přeci jen o titul, který je už nějaký ten pátek vyhlížen. Podle aktuálního úniku to vypadá tak, že určitá část hráčů si tento titul zahraje už dnes. Tedy přesněji řečeno recenzenti. Známý leaker Tom Henderson totiž tvrdí, že recenzentům mají už tento týden dojít klíče určené k recenzování, což u tak velké hry není až tak překvapivé. Často totiž projekty tohoto rozsahu kritici dostávají klidně i několik týdnů před vydáním.

Recenzenti se ke Starfieldu mají dostat už tento týden

V tomto případě to ale vypadá tak, že se recenzí dočkáme už opravdu brzy. Dle Hendersona nás od nich mají dělit pouhé dny. Jaká bude realita, je otázkou. Jak však ukazuje aktuální tweet Bethesdy může se jednat o skutečnost, protože hra samotná je již Gold a minimálně v rámci Xboxu už je dostupná možnost jí předstáhnout.

Dalším faktorem je také stav, v jakém recenzenti hru dostanou. Pokud se ale chceme na celou situaci dívat pozitivně, může to znamenat, že Starfield je ve velmi dobré kondici. Na PC a Xbox Series X/S dorazí tento kousek už 6. září, kdy se o jeho kvalitách budeme moci naplno přesvědčit všichni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama