Red Bull Ring a čtyři nové vozy v Gran Turismo 6
Gran Turismo 6 Novinka Red Bull Ring a čtyři nové vozy v Gran Turismo 6

Red Bull Ring a čtyři nové vozy v Gran Turismo 6

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

8

Nový patch pro Gran Turismo 6 přinesl novou trať, úpravy fyziky, nové vozy a Nissan představil nový koncept 2020 Vision GT.

Reklama

Před pár dny vyšel další patch pro nejznámější automobilovou hru na PlayStation platformě. Aktualizace 1.09 o velikosti 598 MB přinesla opravdu hodně. Tou nejdůležitější novinkou je zcela nová trať Red Bull Ring ve dvou variantách a to zcela zdarma. Tohle DLC asi za nás platí Red Bull.

Dále je v patchi obsažený minule představený Volkswagen Vision GTI concept, GT Academy RJN Motorsport GT-R NISMO GT3 (ve hře lze koupit za pouhých 350 000 kreditů), se kterým se jezdilo ve finále soutěže GT Academy 2014, Lexus IS F CCS-R ’11 (120 000 kreditů), se kterým závodil vítěz GT Academy 2010 Jordan Tresson, a hybrid Toyota TS030 určený pro LeMans (2 000 000 kreditů).

Kromě toho jsme se dočkali úpravy fyziku při přejezdu přes obrubníky a zpomalovače, byla lehce upravena geometrie pneumatik, změnil se styl řízení těžkých vozidel a objevilo se pár změn v menu (DataLogger ve QuickMenu, reset tuningu vozidla do výchozího stavu, odpočet v lobby). V sezónních závodech můžete až do 17.7. oslavit konání čtyřiadvacetihodinovek v Le Mans a na Nurburgringu ve dvou závodech na těchto tratích.

V rámci série konceptů Gran Turismo Vision se tentokrát představil Nissan se svým Concept 2020 Vision GT. Ve hře ho uvidíme v červenci. Současně se s patchem 1.09 v seznamu spolupracujících automobilek na program Vision GT objevila značka MINI.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama