Red Dead Online pod útokem hackerů
Red Dead Redemption 2 Novinka Red Dead Online pod útokem hackerů

Red Dead Online pod útokem hackerů

David Bernard

David Bernard

1
Platformy Windows PC

Dvouhlaví kostlivci sužují PC verzi hry.

Reklama

Hackerům se v posledních dnech daří znepříjemňovat herní zážitek v online módu Red Dead Redemption 2, a to v PC verzi hry. Tentokrát si hráče vzali na paškál formou implementace agresivních dvouhlavých kostlivců, kteří samovolně útočí na hráče. Nepřátelé se objevují odnikud a nic netušící hráče pronásledují za doprovodu kopanců a úderů pěstí. Někteří ze zúčastněných dokonce tvrdí, že jsou kostějové imunní vůči na ně vypáleným kulkám.

Red Dead Online pod útokem hackerů

Samotný model dvouhlavého kostlivce není výtvorem hackerů, nýbrž se nachází přímo ve hře. Nalézt jej můžeme v troskách kočovného cirkusu, přesněji v jedné z klecí, kde si dotyčný dvouhlavec nejspíše zdřímnul déle, než měl původně v plánu. Server Kotaku radí, aby hráči, v případě že nemrtvého potkají, použili laso a svázaného otravu hodili do vody. Další možností je také připojit se na jiný server, kde budou mít třeba klid.

Red Dead Online pod útokem hackerů

Bohužel se nejedná o žádnou oficiální událost od Rockstaru, ale prachsprosté "trollení" herní komunity. Dokážu si představit, že se tvůrci tohoto "vtípku" náramně baví. Kreativita se jim upřít nedá. Ostatně již v GTA Online docházelo k podobným situacím. Hráči se například objevovali ve větrných turbínách, případně se uprostřed města objevila obrovská závodní trať. Jak invaze probíhá, můžete vidět na následujícím videu youtubera Dan Allen Gaming.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=h_RAjFNHEno[/embed]

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama