Red Dead Online ustoupí vývoji GTA 6
Novinka Red Dead Online ustoupí vývoji GTA 6

Red Dead Online ustoupí vývoji GTA 6

Filip Svoboda

Filip Svoboda

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Hra se už nedočká dalších velkých updatů.

Reklama

Vývojáři z Rockstar Games oznámili, že na jejich multiplayerový divoký západ už nedorazí žádné velké updaty. Na svém blogu napsali, že důvodem je přesunutí zdrojů do přípravy chystaného pokračování série GTA.

Red Dead Online bude nadále podporováno, v kalendáři budou vývojáři upozorňovat na rozličné aktivity jako třeba příběhové co-op mise, nezmizí ani sezónní události a vylepšení. Stavět ale autoři chtějí na existujících módech a přidávat takzvané Telegram Missions, upustit se naopak chystají od tematického obsahu v podobě, v jaké do hry přibýval v posledních letech.

Vývojáři dále děkují hráčům za podporu, oddanost a zpětnou vazbu: „Přímá zpětná vazba od hráčů byla zásadní pro pokračující úspěch GTA Online i Red Dead Online a nedílnou součástí toho, co nám pomáhá pokračovat ve vývoji a zdokonalování a co nás tlačí kupředu.“

Hráči s omezením podpory pro Red Dead Online nejsou spokojeni a někteří chtějí hru dokonce 13. července virtuálně „pohřbít“.

Fanoušci si stěžují na dlouhodobé opomíjení podpory hry ze strany vývojářů, titulu se podle nich nedostává takové péče jako GTA Online. V Red Dead Online schází například soukromé lobby, creator mode nebo Rockstar editor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama