Red Dead Redemption 2 byl v Austrálii schválen
Red Dead Redemption 2 Novinka Red Dead Redemption 2 byl v Austrálii schválen

Red Dead Redemption 2 byl v Austrálii schválen

Johny

Johny

13
Platformy Windows PC

Dočkáme se PC verze hry do konce roku?

Reklama

Není tomu asi dlouho, kdy se na stránkách ACB (Australian Classification Board) objevilo, že Red Dead Redemption 2 neprošlo klasifikací. Projekt, který pravděpodobně vystupoval prvně pod přezdívkou "Bonaire" byl prý odmítnut, protože hra "Bonaire" neexistuje. Ten samý den, 20. srpna, Rockstar Games hru přejmenoval na Red Dead Redemption 2 a o klasifikaci znovu zažádal, ale i to nevyšlo. O tom jsme psali před pár dny.

Před několika hodinami se na stránkách ACB znovu ukázal Red Dead Redemption 2. Už třetí pokus. Datum klasifikace je napsané také na 20. srpna, což asi znamená, že pokus č. 2 byl zamítnut již v den žádosti? Není to tak jasné, ale taky to není to nejdůležitější.

Hlavní je, že do třetice to vyšlo a třetí verze Red Dead Redemption 2 byla v Austrálii schválena. Co je ale zajímavé je, že má hodnocení M 15+. Po tolika odmítnutí by si člověk myslel, že tam bude něco co by si zasloužilo R rating. A nebo důvody odmítnutí byly naprosté prkotiny.

Samozřejmě nic není stále oficiálně potvrzené, ale jak řekl pod minulým článkem náš čtenář Ondrej_V:

Navíc, na tom webu nejsou klasifikace pro jednotlivá DLC do GTA Online a jsou tam „pouze“ plné hry. A vydání nového Launcheru tomu hraje do karet…

Je asi jasné, o co teda půjde a nemusí trvat dlouho a Red Dead Redemption 2 pro PC dorazí v následujících několika měsících. Třeba takové konzolové verze mají datum klasifikace na ACB 5. září, a měsíc a půl na to byla hra vydaná.

Teď ještě doufat, že to nebude exkluzivita pro Epic Games...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama