Red Dead Redemption 2 znovu odmítnut v Austrálii
Red Dead Redemption 2 Novinka Red Dead Redemption 2 znovu odmítnut v Austrálii

Red Dead Redemption 2 znovu odmítnut v Austrálii

Johny

Johny

10

Už to není "Bonaire", ale i tak byla klasifikace hry zamítnuta.

Reklama

Možná si pamatujete projekt "Bonaire", který byl letos 20. srpna zamítnut v Austrálii. O klasifikaci projektu zažádal Rockstar Games o měsíc dříve, 19.července. "Bonaire", podle celkem spolehlivého leakera informací Rockstaru co vystupuje na Twitteru pod přezdívkou TezFunz2, bylo prý kódové označení Red Dead Redemption 2 pro PC. Důvod zamítnutí klasifikace byl však neznámý. Byl.

Web RespawnFirst se podělil o e-mailovou zprávu s úředníkem klasifikačního oddělení ACB (Australian Classification Board). Úředník píše, že klasifikaci "Bonaire" zamítli, protože žádná taková hra neexistuje.

V ještě ten samý den Rockstar Games v Austrálii zažádal o novou klasifikaci. Tentokrát ale bylo jméno změněno na Red Dead Redemption 2. Bohužel... ani to nevyšlo, a hra byla opět zamítnuta. Důvod je ale prozatím neznámý. Komunita si myslí, že je to kvůli Rockstar Editoru, který podle leakera má být vydán společně s PC verzí RDR2. V minulosti totiž Austrálie měla problém s GTA V a jeho Rockstar Editorem, protože mohl být využit k "bližšímu nahlížení na násilí". Až po vydání modifikované verze, hru s editorem schválili.

Tohle už se dá brát za celkem solidní důkaz existence PC verze hry Red Dead Redemption 2. Na datum vydání, nebo vůbec oznámení PC verze ze strany Rockstaru si budeme muset ještě počkat. Podle leakera a jeho zdrojů by hra měla vyjít ještě letos v "holiday season" což je v Americe označení pro dobu mezi listopadem a lednem. Hádal bych, že PC verze by mohla vyjít společně s verzí pro Stadii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama