Red Faction: Guerilla
Blogy čtenářů Recenze Red Faction: Guerilla

Red Faction: Guerilla

Anonymní

Anonymní

Část pro jednoho hráče je v celku povedená. Příběh začíná tím, když vy Alec Masone hlavní postava hry se dostáváte na Mars kde žije váš bratr. Zprvu…

Reklama

Když vyšel první díl Red Faction úkázal jako jedna z prvních her realictický mód destrukce. Jak si vede jeho třetí pokračování ?

 

 

 

Singleplayer

Část pro jednoho hráče je v celku povedená. Příběh začíná tím, když vy Alec Masone hlavní postava hry se dostáváte na Mars kde žije váš bratr. Zprvu si myslíte, že se konečně vydáte za poctivou prací. Začíná to slibně jen zbouráte jednu opuštěnou budovu, ale váš bratr vám zatajil že pracuje pod Red Faction (odboj) a opuštěná budova je majetkem EDF (jednotky které okupují Mars). Přiběh postupně nabírá tempo.  Mise mi přišly, že se téměř neopakují. Pravda je, že některé mise se opakují jako např. nájezdy na EDF. Asi nejvíce mě bavilo ono ničení všeho okolo. Celkově mě singl bavil. Pravda zprvu je děj chápatelný jen pro ty co hrály první díly.

 

 

 

Technická Stránka

Grafika no ta nepatří mezi největší plusy hry, ale není špatná Je bohatá na kvalitní výbuchy, bortící se budovy apod. Co mě opravdu vadilo bylo, že postavy nebilo moc zajímavé kromě vás (po technické stránce). Auta je vidět, že autoři si snimi dali práci, ale mohlo to být lepší. A budovy jelikož každá lokace hry je specifická něčím jiným tak je na nich vidět velký kus práce např. Parker hornická oblast: žádný luxus nějáké budovy ve špatné stavu a doly, ale když se dostanete dál kde žíjí bohatí lidé je to o něčem jiném. Teda hra nabízí v celku dobrou grafiku a výborné efekty.

 

Destrukce

Destrukce je asi největším plusem hry. To co nám přinesli první díly nám přináší i Guerilla v podobě ochuzené o ničení země.  Ve své podstatě je hra jenom o tom, ale ono to ničení a střílení je fakt super. A hlavně je propracované až do té podoby kdy vy jste v budově, která se chystá zřítit a asi 10 sekund pod tlakem vypraskají všechna okna. Jediné chyby jsou ,když většina trosek zmizí v zemi a nebo, když popravíte 75% nosných sloupů budova stojí vesele dál.

 

 

 

Multiplayer

Jen krátce vám říkám je to naprosto úžasné v celku jednotvárné, ale zábavné. Jde o několik prostých módů: chránění nebo ničení určitých cílů, kdo za určitý čas zničí co nejvíce budov team deathmatch. Toto jsou nejzajímavější módy a všechny jsou zábavné. Vadila mi absence robotů ze singlu jinak výborný přídavek ke hře.

 

Red Faction: Guerilla

Verdikt

Hra Red faction: Guerilla je právoplatné pokračování série, které se velmi povedlo jak příběhem tak destrukcí. Kdyby se vyhnula několika chybám tak jde o perfektní titul. Pokud vás zklamalo Gta IV. tak vám doporučuji RF: Guerilla.

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Destrukce
Příběh
Různorodé mise
Kvalitní efekty
Poslední boj
Multiplayer
Někdy nelogická fyzika
Jednotvárnost postav
Až neuvěřitelná síla hl. postavy
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama