Redfall obdržel velkou aktualizaci
Redfall Novinka Redfall obdržel velkou aktualizaci

Redfall obdržel velkou aktualizaci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

9
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Hru si můžete i na Xboxu zahrát v 60 FPS.

Reklama

Koncem minulého týdne jsme vás informovali o postupném úbytku hráčů u akce Redfall, který vyústil až v situaci, kdy titul hrály pouhé jednotky hráčů. Vývojáři ze studia Arkane Austin ale překvapivě bez předchozího oznámení následně vydali velkou bezplatnou aktualizaci.

Ta v první řadě přinesla režim výkonu na konzolích Xbox Series X/S, který umožňuje hraní v 60 FPS. Vylepšení optimalizace se dočkala také PC verze. Autoři dále rozšířili možnosti uživatelského nastavení na gamepadu a přidali některé prvky přístupnosti.

Změny se dotkly také samotné hratelnosti. Za pozornost stojí například přidání nového útoku, díky kterému můžete nepřátele potichu zabít ze zálohy. Další významnou inovaci by měl představovat celkově větší počet upírů v některých oblastech, které díky tomu nemají působit tak prázdným dojmem. Dílčí změnou prošly také další prvky soubojového systému nebo zpracování prostředí. Kompletní přehled změn a novinek si můžete prostudovat na oficiálních stránkách.

Ačkoli jde co do vylepšení o významný update, tak na druhou stranu nepřináší žádné výrazné obsahové novinky, které vývojáři slibovali jak běžným hráčům, tak především majitelům dražší Bite Back edice. K naplnění dřívějších slibů tedy vývojářům ještě nějaká práce zbývá. Redfall je k dostání na PC (Steam), konzolích Xbox Series X/S i v předplatném Xbox/PC Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama