Redout bude jednou z prvních závodních her pro Switch, dorazí také na PS4 a Xbox One
Redout Novinka Redout bude jednou z prvních závodních her pro Switch, dorazí také na PS4 a Xbox One

Redout bude jednou z prvních závodních her pro Switch, dorazí také na PS4 a Xbox One

LakilukCZ

LakilukCZ

1

Redoutu se na Switchi dočkáme již tohle jaro. Hra značně připomíná Wipeout.

Reklama

Redout je zasazen do roku 2560, kde již dávno stojí magnetické závodní dráhy a právě závody na nich se staly nejpopulárnějším sportem na Zemi. Next-gen vizuální efekty a vysoce optimalizované prostředí dá hráčům ten nejlepší závodní zážitek. Závodit budeme s dynamickými vozidly na tratích v reálných světových lokacích jako Káhira, Aljaška nebo italský region Abruzzo. Těžko však hádat jejich vzhled v roce 2560.

„Je úplně jedno, jestli budete hru hrát na 80palcové HDTV nebo jen na displeji tabletu. Vaše oči budou pořádně suché, hra bude tak rychlá, že nebudete moci mrkat," slibuje hlavní designer Guiseppe Franchi.

Herní ovládáni je prý perfektně vyladěno, vývojáři strávili dva roky jeho vývojem, implementací a testováním. Ovládací schéma bude využívat pravý Joy-Con analog k vymrštění vozidla dopředu (při klesání) a dozadu (při stoupání) za účelem snížení tření. Pravou páčku využijeme také při driftech v zatáčkách. Celé ovládání je navrženo tak, aby nám zabezpečilo minimální frustraci, maximální rychlost a ultimátní závodní zážitek.

Redout vyjde na Nintendo Switch, PS4 a Xbox One někdy na jaře. Na osobních počítačích je hra již dostupná. Pořídit si jí můžete třeba na Steamu s cenovkou 31,99 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama