Remake druhého Resident Evilu je oficiálně oznámen
Resident Evil 2 Novinka Remake druhého Resident Evilu je oficiálně oznámen

Remake druhého Resident Evilu je oficiálně oznámen

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

18

Capcom nám potvrdil, že R&D Divize 1 odstartovala vývoj.

Reklama

Společnost Capcom oficiálně oznámila remake Residentu Evil 2. Producent Yoshiaki Hirabayashi, který stojí také za úspěšným titulem Resident Evil HD Remake, řekl ve své video zprávě: "Děkuji vám za velkou podporu na projektu Resident Evil 2 Remake. Díky vašemu neuvěřitelnému nadšení a podpoře, byl nakonec schválen vývoj projektu!"

Hirabayashi tímto samozřejmě reagoval na ohlasy jeho dotazu a informací ohledně stavu remaku druhého Resident Evilu, uveřejněnými před dvěma týdny.

"Již mnoho let jste nás žádali o remake Resident Evilu 2, ale my jsme toho nebyli schopni... až doteď! Uděláme v naši sekci R&D Division 1 vše, co bude v našich silách, abychom využili vaše názory a dodali takový zážitek ze hry, na které čekáte."

"Stejně jako jsem vás v posledních několika dnech informoval o projektu přes Facebook, budeme se i nadále snažit uveřejňovat novinky a zprávy o tomto projektu přímo pro vás, pro fanoušky."

"Bude to nějaký čas trvat, než vám budeme moci přinést o tomto projektu aktuální informace, ale do té doby se můžete těšit na spoustu jiných zajímavých věcí, související se značkou Resident Evil, které chystáme v budoucnu. Jako je například blížící se HD remaster Resident Evilu 0."

Formáty hry prozatím nebyly oznámeny, ale fanoušci by mohli pravděpodobně očekávat verze pro PS4, Xbox One a pro PC. Stejně tak neznáme ani přibližné datum vydání, ale níže se aspoň můžete podívat na Hirabayashiho video zprávu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama