Remake Final Fantasy VII představuje bonusové summony
Final Fantasy VII Remake Novinka Remake Final Fantasy VII představuje bonusové summony

Remake Final Fantasy VII představuje bonusové summony

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4

Pojďte se podívat na přivolání Cactuara, Carbuncleho, Chocobo Chicka v gameplay videích.

Reklama

Square Enix uveřejnil několik krátkých videí, ve kterých se blíže můžete podívat na summony z Final Fantasy VII Remake, které dostanete jako bonus v podobě DLC Materia. Jde o Cactuara, Carbuncle a Chocobo Chicka.

Cactuar summon se velmi dobře pohybuje, sice vypadá jako někdo s dokonale prázdným výrazem v obličeji, ale jeho útoky jehlami jsou smrtící. Cactuar Summon Matericu získáte za předobjednání Final Fantasy VII Remake Deluxe, Digital Deluxe a 1st Class Edition. V Japonsku se jedná o bonus z eshopu Square Enixu.

Carbuncle je mýtické stvoření s rubínem na čele. Spojencům poskytuje sílu prostřednictvím gemu. Carbuncle Summon Materia je součástí předobjednávek Digital Deluxe Edition z obchodu PlayStation Store a v Japonsku jej získáte za nákup hry na PlayStation Store.

Nakonec tady máme malého Chocobo Chicka. Je to vlastně mládě Chocoba a na rozdíl od svého roztomilého a načechraného vzhledu je schopen metat kouzla z různých typů elementů. Chocobo Chick Summon Materii získáte za předobjednání jakéhokoli edice Final Fantasy VII Remake. V Japonsku je ale pouze jako bonus u 7net Shopping.

Anglické verze videí naleznete zde.

Final Fantasy VII Remake bude pro PlayStation 4 vydán 10. dubna 2020 a vy si jej už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama